Maria Constantin, anunţul la care nu se aştepta nimeni: „Normal că vreau să mă retrag…”

Maria Constantin a început să vorbească încă de acum despre momentul în care se va retrage. Mai e mult până atunci, iar deocamdată artistei îi merge bine pe plan muzical. Deşi este foarte ocupată cu concertele şi evenimentele, aceasta îşi face timp şi pentru soţul ei, Marcel Toader.

10 mart. 2017, 16:33
Maria Constantin, anunţul la care nu se aştepta nimeni: „Normal că vreau să mă retrag…”

Cântăreaţa de muzică folclorică a mărturisit că se va retrage din muzică mult mai târziu faţă de alte cântăreţe, spre tristeţea tuturor fanilor. Blonda vrea să îşi petreacă bătrâneţea departe de agitaţia concertelor şi să fie amintită pentru imaginea pe care o are acum.

„Normal că vreau sa mă retrag, dar la 54-55 ani, pentru că nu vreau la 70 de ani să cânt pe scenă. Deşi am văzut exemple, mai ales în folclor, care chiar şi la vârsta asta pot şi îi respect. Jos pălăria pentru dumnealor(…) Eu aş dori ca lumea să mă ţină minte aşa, frumoasă, dragalaşă, cum sunt eu. Probabil că la 54-55 de ani o să fiu o domniţă aşa, tare drăguţă şi foarte prietenoasă. Nu o să renunţ la muzică sub nicio formă. Nu mă retrag acum, mai am vreo 20 şi ceva de ani”, a declarat Maria Constantin, pentru Antena Stars.

Deşie este o persoană foarte ocupată, blonda nu uită să îşi facă timp şi pentru soţul ei, Marcel Toader.

„Încercăm să îmbinăm utilul cu plăcutul. Merg la evenimente, uneori mă însoţeşte, şi atunci putem să spunem că, fiind amandoi, petrecem mai mult timp împreună. Pentru că aşa, dacă ar fi după cât de agitată e viaţa mea şi a lui, cred că ne-am întalni noaptea acasa, câteva ore. Dar încercam să recuperăm fiecare moment şi oricum fiecare moment petrecut împreuna este o bucurie(…) Da, ne dorim un copil. Chiar anul ăsta am zis că poate vine barza. Noi ne dorim treaba asta. Mi-ar fi foarte drag să mai am un copil şi chiar şi mama şi-ar mai dori un nepot, să aibă grija de el. Ar fi perfect pentru mine”, a mai adăugat cântăreaţa de muzică folclorică.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader în septembrie 2015.

Citeşte şi Maria Constantin a dezvăluit ce nume va purta COPILUL. Marcel Toader a aflat de la TV