Maria Constantin, curtată de Dan Bittman: „Am făcut schimb de numere şi îmi trimitea mesaje”

Maria Constantin, curtată de Dan Bittman. Cântăreaţa de muzică populară a devenit cunoscută în showbiz datorită relaţiei pe care a avut-o cu Marcel Toader. De-a lungul timpului, a atras interesele mai multor bărbaţi celebri, printre care şi Bittman.

18 mart. 2021, 13:58
Maria Constantin, curtată de Dan Bittman: „Am făcut schimb de numere şi îmi trimitea mesaje”
Maria Constantin, curtată de Dan Bittman

Maria Constantin, curtată de Dan Bittman. Recent, artista a fost prezentă în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, acolo unde a povestit faptul că mai mulți bărbați celebri au fost interesaţi de ea. Dan Bittman, Cătălin Cazacu și Valentin Sanfira au fost doar trei  dintre cei care i-au făcut la un moment dat declarații.

Citeşte şi: BOMBĂ în SHOWBIZ! Maria Constantin recunoaşte că s-a împăcat cu fostul soţ: „Lucrurile stau altfel acum!”

Maria Constantin, curtată de Dan Bittman

Eu cu Valentin Sanfira am fost colegi, dar am aflat târziu că îi plăcea de mine. Eram copii, nu s-a întâmplat absolut nimic. Cu Dan Bittman m-am întâlnit la niște evenimente, am făcut schimb de numere și la un moment dat îmi trimitea mesaje, că ”Ești o interpretă foarte bună, foarte frumoasă”.

Cu Cătălin m-am întâlnit la un moment dat printr-o prietenă la un club și la fel „că ești foarte frumoasă’. Nu sunt eu cea mai frumoasă femeie, dar îți dai seama, că orice bărbat, dacă vede…”, a declarat Maria Constantin, la Pro TV.

Maria Constantin, desfiinţată de fiul lui Marcel Toader

Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader, a avut o reacție dură,după ce Maria Constantin a dezvăluit că a fost bătută și înșelată de fostul sportiv, decedat acum aproape doi ani.

La aproape 2 ani de la moartea afaceristului, artista a decis să spună ce s-a întâmplat cu adevărat între ei, lucru care l-a deranjat teribil pe Maximilian Toader.

Fiul lui Marcel Toader i-a interzis Mariei Constantin să mai pronunțe numele tatălui său mort. Mai mult, Maximilian Toader declară că fosta soție a tatălui său se contrazice în declarații, pentru că imediat după divorț aceasta a spus că nu a fost bătută, iar acum susține că a fost violență fizică în căsncia ei.

Voi lăsa opinia publică să judece aceste declarații în momentul în care se împlinesc 2 ani de la moartea tatălui meu și vine această doamnă să facă declarații. Se pare că se încurcă și în declarații. În momentul în care era într-o ceartă cu tatăl meu publică, declara că nu a fost violent fizic, iar la 2 ani de la moartea lui declară că a fost violent.

Mi-a povestit de ce nu s-au înțeles, ce s-a întâmplat, de ce nu au mai continuat. A fost voba de neîncredere. (n.r. ai văzut-o vânătă) Niciodată. Declarațiile au fost cu gura ei că el nu a fost violent fizic. Înțeleg dorința ei de a apărea și de a-și expune punctul de vedere, dar a declara anumite lucruri foarte grave despre o persoană care nu se poate apăra și este moartă de aproape de 2 ani mi se pare un lucru josnic.

Dacă știa acest scenariu, trebuia să îl combată atunci, nu după ce tatăl meu a murit de 2 ani. O înțeleg de ce a vrut să apară, dar să nu facă declarații despre tatăl meu și vreau să o rog public pe această doamnă Maria Constantin să nu mai pronunțe numele Marcel Toader la televizor”, a spus Maximilian Toader pentru Antena Stars.