Maria Constantin l-a înlocuit pe Marcel Toader. Cine este noul ei partener FOTO

Maria Constantin a vorbit despre divorţ şi singurătate, mărturisind că nu-i place acest sentiment, aşa că a luat măsuri. Artista nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a înlocuit pe Marcel Toader.

08 dec. 2016, 13:10

Artista nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a găsit înlocuitor soţului care se pare că este ocupat şi o lasă mai mereu singură, deşi aceasta a spus public că nu-i place singurătatea, scrie cancan.ro. Astfel, Maria Constantin şi-a găsit un partener de încredere în mama sa, cu care susţine că are o relaţie foarte bună.

Citeşte şi Gabriela Cristea l-a dat în judecată pe fostul soţ. CÂŢI BANI vrea să recupereze de la MARCEL TOADER

„Relaţia dintre noi e una foarte apropiată, foarte normală între mamă şi fiică. Am avut noi câteva divergenţe când aveam eu câteva luni, însă a trecut. Am încercat mereu să păstrăm relaţiile cât mai apropiate şi am încercat să păstrăm mai mult o relaţie de prietenie şi să luăm deciziile împreună. Sunt momente foarte multe în care, pentru că tatăl meu fiind artist, lua parte la fiecare treaptă în cariera mea. El era tot timpul foarte bucuros şi entuziasmat de ceea ce făceam eu, aşa că e un lips. Nu mai este el să-mi spună: „Da, tati, e bine! Bravo, felicitări!”. Dar încercăm să trecem peste atât cât se poate”, a declarat Maria Constantin.

Citeşte şi Maria Constantin, explicaţie de necrezut despre copilul ei cu Marcel Toader. „Nu e suficient să ne dorim…”

Mama blondei a spus că au avut mereu o relaţie bună pentru că a evitat conflictele cu ea, vorbind şi despre cel mai greu moment din viaţa ei: „Nu am intrat în conflict, am încercat să-i explic, însă a făcut aşa cum a dorit ea. Am încercat să nu-i impun, ci am lăsat-o pe ea să aleagă, ca apoi să nu mă acuze pe mine pentru deciziile ei. Pentru mine, cel mai greu, a fost anul trecut de 1 Decembrie. S-a prăpădit soţul şi le-am stricat planurile, au trebuit să lase totul şi să vină la mine. Pentru mine moartea soţului a fost un şoc. El se pregătea să plece la muncă şi a picat şi a murit. A fost ceva neaşteptat. Cu trei zile înainte să se prăpădească soţul, am fost la ei la o masă pregătită de Marcel şi am ascultat ultimul ei single şi a fost foarte fericit”.