Maria Constantin, mărturisire INCREDIBILĂ după FERMA VEDETELOR

Maria Constantin a fost criticată de fani, pe Facebook, pentru atitudinea pe care a avut-o în cadrul reality show-ului FERMA VEDETELOR, unde blonda a ajuns în finală, dar a pierdut bătălia pentru titlul de "Fermierul Anului".

07 iun. 2016, 05:57

Maria Constantin a avut un schimb de replici dur cu o fană, în care s-a arătat deranjată de faptul că persoana respectivă i-a atacat dur soțul.

„Păcat că stai lângă un om ca Marcel, e un pervers, calcă pe cadavre pentru bani (…) Ești prea puternică să depinzi de el, poate timpul îți va demonstra”, i-a scris femeia, pe Facebook, Mariei Constantin.

Interpreta de muzică populară i-a luat apărarea imediat soțului și a insinuat că Marcel Toader ar fi salvat-o din sărăcie, după ce a rămas fără nimic în urma divorțului de fostul soț: „Păcat că dumneavoastră aveți această părere pentru că dacă nu ar fi fost soțul meu care să mă susțină financiar și psihic, cu siguranță nu aș mai fi venit în fața oamenilor cu atât de multe proiecte muzicale și realizări. Dar este părerea dumneavoastră și o respect (…) Nu am fost atât de puternică din punct de vedere financiar venind după un divorț și rămânând fără absolut nimic. Omul pe care l-am întâlnit mi-a fost alături și mi-a dat aripi ca să zbor”.