Maria Constantin nu vrea să îi facă un copil lui Marcel Toader. Care este motivul

O ţară întreagă a asistat la scenele fierbinţi dintre Maria Constantin şi Marcel Toader la "Ferma Vedetelor". Cei doi soţi le-au dat emoţii apropiaţilor atunci când cântăreaţa de muzică populară a fost pusă să facă un test de sarcină, chiar în Cipru. Rezultatul a fost negativ şi se pare că s-a nimerit la fix pentru că artista, care are un băieţel din mariajul anterior, nu vrea să-şi mărească prea curând familia.

03 iun. 2016, 07:50
Maria Constantin nu vrea să îi facă un copil lui Marcel Toader. Care este motivul

Maria Constantin şi Marcel Toader nu vor deveni părinţi după experienţa de la Ferma Vedetelor şi se pare că nici nu „lucrează” la un moştenitor, scrie click.ro. Surse din anturajul Mariei au povestit că cei doi soţi au alte priorităţi în această perioadă şi nu vor să-şi mărească familia în viitorul apropiat. Deşi au existat zvonuri că nevasta sexy a omului de afaceri ar fi putut să rămână însărcinată în Cipru, se pare că ea a avut mare grijă ca acest lucru să nu se întâmple.

Citeşte şi Maria Constantin şi-a făcut testul de SARCINĂ la TV, dar nimeni nu ştie adevărul! Abia AZI s-a aflat! SURPRIZĂ

„Maria nu este însărcinată, aşa cum a văzut toată lumea după ce şi-a făcut testul, şi nici nu va fi prea curând. Ea se ocupă acum de cariera ei muzicală. Va filma chiar în Cipru, la fermă, un videoclip la noua ei piesă cu influenţe balcanice”, au povestit apropiaţi ai blondei.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR. Maria Constantin a dat cărţile pe faţă după ieşirea lui Marcel Toader: A făcut SEX în timpul show-ului

Cântăreaţa de muzică populară şi omul de afaceri s-au căsătorit în urmă cu opt luni, iar naşi le-au fost Silviu Prigoană şi noua lui soţie, Mihaela Botezatu. Maria are un băieţel din mariajul cu Ciprian Tapotă, care se află în grija bunicilor paterni, iar Marcel Toader are şi el un băiat dintr-o relaţie anterioră cu care se înţelege foarte bine.