Maria Constantin, replică DURĂ pentru Marcel Toader. „Ar fi devenit o relaţie toxică!”

Maria Constantin a decis să rupă tăcerea şi să răspundă acuzelor lui Marcel Toader. Femeia a făcut o serie de dezvăluiri incredibile şi a vorbit despre caracterul lui Marcel Toader.

06 sept. 2017, 16:49
Maria Constantin, replică DURĂ pentru Marcel Toader. „Ar fi devenit o relaţie toxică!”

Marcel Toader a mai precizat că Maria Constantin l-a înşelat, de-a lungul timpului, cu mai mulţi bărbaţi, printre care şi Augustin Viziru.

Maria Constantin, PRIMA REACŢIE despre relaţia cu Augustin Viziru. Actorul i-a răspuns în direct la TV

„Îmi cer mii de scuze că am venit aşa elegantă la emisiune. Dar am nişte filmări, am multă treabă. Este un lucru bun pentru amândoi că divorţăm, pentru că ar fi devenit o relaţie toxică. Asta cu înşelatul nu… Pe 13 septembrie sper să divorţăm. S-a schimbat înţelegerea noastră, soţul vrea să ajungem în instanţă. Nu am mai vorbit cu el în ultima perioadă. (…) M-am îndrăgostit de un om matur, căruia i-am dăruit tot, de la suflet şi tot ce înseamnă Maria Constantin. În ultima perioadă, eu am adus banii în casă. Eu aveam grijă de casă. În ultimii doi ani, i-a mers rău lui Marcel Toader. Am încercat să fiu alături de el, nu mai făcea bani”, a spus cântăreaţa la o emisiune tv.

Marcel Toader a dezvăluit cine este AMANTUL soţiei sale. SURPRIZĂ URIAŞĂ

„E la al şaselea divorţ, sunt sigură că trece printr-un moment greu. Implică oameni nevinovaţi, asta este cel mai dureros. Am început să mă simt nefericită. Simţeam că nu mai sunt un om liber. El a încercat să controleze absolut tot. Asta s-a întâmplat imediat ce ne-am căsătorit. Simţeam că sunt proprietatea lui. Mi-am dorit din suflet o căsnicie fericită. Nu l-am înşelat. Am avut o relaţie, dar înainte de Marcel. Nu cred că Marcel m-a înşelat. Sau cel puţin omul pe care l-am cunoscut. Ne-am respectat la început, am încercat să formăm o familie. De două ori în viaţă l-am văzut pe Augustin Viziru. O dată la emisiune, o dată la un eveniment. Nu poţi să arunci în noroi în oameni complet nevinovaţi. Eu, în ultima perioadă, am încercat să-mi ajut soţul. Nu a fost vorba de urmă de violenţă în relaţia noastră şi sper că nu m-a înşelat. Nu mi-au dispărut bani din cont. Toţi banii îi aduceam acasă. Achitam facturile, făceam cheltuieli zilnice… Nu-mi este ruşine că am acceptat să aduc doar eu bani în casă în ultimii doi ani”, a mai spus Maria Constantin.