Maria de la Puterea Dragostei, detalii incendiare despre noaptea petrecută la hotel cu Cristian Marinescu

Maria susține că la acel moment era prea îndrăgostită și nu a ținut cont de spusele colegilor ei de competiție de la Puterea Dragostei.

13 feb. 2022, 23:31
Maria de la Puterea Dragostei, detalii incendiare despre noaptea petrecută la hotel cu Cristian Marinescu

Maria de la Puterea Dragostei a fost prezentă în emisiunea moderată de Cornelia Ionescu, unde a făcut dezvăluiri exclusive despre competiția fenomen de la Kanal D și povestea de dragoste cu Cristian Marinescu. Aceasta a mărturisit că acum ar face lucrurile diferit, dacă ar fi pusă, din nou, în situația în care Marea Finală s-ar apropia și Cristian Marinescu ar fi pe punctul să câștige.  La fel cum s-a întâmplat în sezonul câștigat de Marinescu și Alexandra. Maria susține că la acel moment era prea îndrăgostită și nu a ținut cont de spusele colegilor ei de competiție, de pe atunci. Acum, totul ar sta diferit.

„În primul rând, m-aș fi despărțit de Marinescu, în al doilea rând, m-aș fi bazat mai mult pe comunicarea și înțelegerea cu colegii din casă. Eu atunci eram prea îndrăgostită, iar la mine când este vorba de iubire, nu mai există nimic. În mod normal, eu când sunt îndrăgostită, eu nu reacționez niciodată ca și cum aș fi cu picioarele pe pământ. Sunt foarte aeriană și cred în tot ce mi se spune.

Nervii acumulați cu Cristian Marinescu, îi aruncam pe alți concurenți. Adică puteam să am o problemă cu el în spatele camerelor de filmat sau în casă și dacă cineva venea la mine și mă atingea un pic acolo, săream pe el, indiferent de situație. În momentul în care sunt nervoasă, mi se face negru în fața ochilor și mă duc cu capul înainte. Este un lucru rău, nu este bine să faceți așa, o să vă pară rău. La nervi faci foarte multe greșeli, iei decizii proaste, spui lucruri care nu trebuie”,  a spus Maria de la Puterea Dragostei pentru wowbiz.ro.

Câştigători Puterea Dragostei 2022. Surpriză uriaşă, ce a votat publicul
Maria de la Puterea Dragostei a detaliat cum a luat decizia să se despartă definitiv de Cristian și cum a plecat din apartamentul unde locuiau în București pentru a merge la ea acasă, în Chișinău. Blondina susține că Marinescu era foarte indiferent cu ea, chiar și după sfârșitul competiției.

”Decizia de a pleca la Chisinău, din apartamentul unde locuiam cu Marinescu la București, nu am luat-o la nervi. Am plecat de la București pentru a întelege dacă va exista o continuitate sau nu. Consider că am făcut foarte multe lucruri pentru el. Eram îndrăgostită, dar sufeream foarte mult. Eram dezamăgită. Cele două săptămâni în care am stat cu el a fost bine, am fost și fericită, am fost și tristă, dar am înețeles eu pentru mine că nu trebuie să continui așa. Era foarte indiferent. Eu credeam că lucrul ăsta se întâmpla doar în casă. O făcea pentru televizor sau că așa voia el, nu știu. Eu eram deschisă să vorbesc cu el. El își dorește libertate, să nu fie cu cineva”, a continuat Maria de la Puterea Dragostei.

Ei sunt câștigătorii care au luat Marele Premiu de 10 000 de euro

Elena Adelina Cocioabă vine din Țicleni, Gorj. In prezent, Adelina de la Puterea Dragostei, sezon 4 este studentă la Facultatea de Pedagogie. Ultima ei relație s-a încheiat din cauza infidelității partenerului. A trecut pragul casei și pentru a se răzbuna pe fostul ei iubit. Castigatoarea competitiei matrimoniale si a premiului in valoare de 10 000 de euro are 22 de ani.

Anamaria Prodan, imaginea care a strâns mii de like-uri. Cine este RĂSFĂŢATUL din fotografie
Radu Valentin Dragne vine din București. Și-a aniversat ziua de naștere chiar la începutul sezonului 4. A făcut istorie în sezonul 3 prin intransigența cu care le-a tratat pe fetele cu care a intrat în conflict. Lucrează ca antrenor de fotbal la juniori. Iubește animalele foarte mult. Nu iartă niciun pas greșit al fetei pe care o place, dorindu-și ca aceasta să se concentreze exclusiv asupra lui. Are o soră. Radu a castigat sezonul 4 Puterea Dragostei si Marele Premiu in valoare de 10 000 de euro.