Maria Dragomiroiu, despre operaţiile estetice. „Trebuia să mă operez….” FOTO

Că şi-a făcut operaţie estetică la ochi, în urmă cu cinci ani, se ştia, însă motivul l-a dezvăluit recent, într-o emisiune TV. 

16 nov. 2017, 09:57
Maria Dragomiroiu, despre operaţiile estetice. „Trebuia să mă operez….” FOTO

„Am avut pleoapă dublă, aşa m-am născut, şi am scos puţin din pleoapa de sus, ca să văd mai bine”, a declarat Maria Dragomiroiu, care nu este deloc împotriva ajustărilor estetice, scrie click.ro. Solista de muzică populară este decisă să-şi mai facă unele intervenţii, însă atunci când trecerea timpului se va vedea clar pe chipul ei. Acum nu e nevoie, căci artista arată senzaţional şi se bazează mai mult pe tratamente naturiste decât pe cele de la saloanele de înfrumuseţare. Maria Dragomiroiu a dezvăluit şi secretul părului său superb, şi anume masca pe bază de gălbenuş.

Citeşte şi Maria Constantin, curtată de un cântăreţ celebru

„Când începe să-mi cadă părul, folosesc o mască pe bază de ou. Bat cinci-şase gălbenuşuri şi adaug peste ele ulei de ricin, de cocos şi ulei de măsline. Ung părul cu acest amestec şi stau aşa pentru 15 minute. Apoi, îmi spăl părul”, spune aceasta. Solista, care recent a fost în SUA, alături de trupa 3 Sud Est, dar şi alături de Aurora şi Săndel Mihai, fratele şi cumnata Andrei, stă bine şi în privinţa siluetei. A ajuns la 66 de kilograme după ce a slăbit 9 kg fără diete drastice, ci doar cu mişcare: face zilnic plimbări şi serii de câte 15-20 de genuflexiuni. Dar şi liniştea din familie contribuie la starea de bine.

În 1999, după 12 ani de relaţie, Maria Dragomiroiu a fost dusă la altar de impresarul Bebe Mihu. Cei care au convins-o să îşi refacă viaţa au fost copiii ei, Ileana şi Mircea, din prima căsnicie. Tot alături de soţ va fi şi în noaptea dintre ani, însă la serviciu. Maria Dragomiroiu a anunţat că va cânta pentru românii din Dublin.