Maria, fiica de 18 ani a preotului din Maramureș, condusă pe ultimul drum. Nu se vor trage clopotele, trupul neînsuflețit al adolescentei care s-a sinucis nu va fi primit în biserică

Sinuciderea Mariei, fiica preotului din Maramureș, a șocat o țară întreagă. Adolescenta a privit moartea ca fiind singura ei salvare dintr-o lume în care se simțea nedreptățită și trădată.

08 sept. 2022, 12:35
Maria, fiica de 18 ani a preotului din Maramureș, condusă pe ultimul drum. Nu se vor trage clopotele, trupul neînsuflețit al adolescentei care s-a sinucis nu va fi primit în biserică

Din păcate, nu se vor trage clopotele pentru Maria, adolescenta de 18 ani care și-a luat viața aruncându-se de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Însă, tânăra va fi condusă pe ultimul drum de toți cei care au cunoscut-o și au îndrăgit-o.

Sunt momente foarte grele pentru familia tinerei care a comis gestul extrem. Pe lângă faptul că și-a pierdut fiica pentru totdeauna, preotul nici nu o poate înmormânta creștinește. Oficialii Episcopiei Maramureșului și Sătmarului au declarat că slujba înmormântării se va face direct în cimitir, nu în biserică, fiind vorba de o persoană care și-a luat viața.

„Va fi o slujbă mult mai scurtă. Se respectă doar rânduială care se face în astfel de cazuri. Ori rânduiala e clară. Se respectă canoanele bisericești”, au precizat oficialii Episcopiei.

Ce a făcut-o pe Maria Tomoiagă să-și pună capăt zilelor

Maria a mărturisit, în mesajul ei de adio, că cei în care avea încredere au rănit-o când avea cea mai multă nevoie de ei. Iar acum au ieșit la iveală alte informații cutremurătoare. Fiica preotului ar fi avut probleme sentimentale. Avea o relație cu fiul primarului, care i-ar fi făcut o serie de poze compromițătoare și le-ar fi postat pe internet, au dezvăluit vecinii. Părinții au aflat, iar preotul a bătut-o pe fată. Maria s-a simțit atât de rușinată și trădată încât a decis să-și încheie toate socotelile cu viața.

Citește și Ea e Maria, fiica preotului din Moisei care și-a pus capăt zilelor la 18 ani. Ce a scris în mesajul de adio: „Viaţa mea s-a spulberat. Mi-au sfâșiat sufletul bucată cu bucată”

Părinții nu erau de acord cu relația pe care o avea cu băiatul primarului din localitate și au decis să o mute pe copilă la o școală din Cluj-Napoca.

Pe lângă situația amoroasă complicată, Maria a avut și numeroase stări depresive. În această vară, eleva a dispărut o perioadă, iar familia a chemat poliție. A fost găsită la o altă adresă decât cea la care locuia, iar părinții au decis să se mute cu ea la Cluj. Acum, la început de an școlar, părinții fetei s-au întors la Maramureș și au lăsat-o pe Maria singură la Cluj. Chiar în această perioadă s-a petrecut și tragedia.

„Viața mea s-a spulberat. Aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul bucată cu bucată”

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea. Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată.

Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine.

La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra, înainte să recurgă la gestul extrem.

Citește și Detalii șocante ies la iveală despre sinuciderea Mariei, fata preotului din Maramureș. Avea o relație interzisă cu fiul primarului care ar fi șantajat-o cu poze compromițătoare postate pe internet