Maria Ghiorghiu: „ISIS ameninţă România”. Dezvăluirea care îi cutremură pe toţi românii

Dezvăluiri cutremurătoare au fost făcute marţi seară de către clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu. Aceasta susţine că România este ameninţată de ISIS.

07 iun. 2017, 08:39
Maria Ghiorghiu: „ISIS ameninţă România”. Dezvăluirea care îi cutremură pe toţi românii

Maria Ghiorghiu a văzut cum steagul României este îmbitat în sânge şi susţine că vor urma clipe de groază, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Cum ştii dacă ţi s-au făcut FARMECE şi cum le poţi DEZLEGA

„În noaptea de 3-4 iunie, aşa cum stau eu şi scriu noaptea, acestea nu sunt vise, sunt trăiri reale. Auzeam un glas: ISIS ameninţă România, foc în România, în Românica de astăzi. La Cluj se va întâmpla. tot ce mi se spune toate se adeveresc, din păcate. Întâi vor lovi în gara de nord din Bucureşti. Am văzut cum este chiar la gara de nord cum trenurile explodau unul după altul. (…) Am mai avut o viziune cu tricolorul României în sânge”, a spus Maria Ghiorghiu.

Citeşte şi Clipe de groază la Londra. Martorii atacurilor teroriste. „Am văzut un bărbat în roşu, cu un cuţit imens în timp ce înjunghia un om”

„În Marea Britanie, aşa cum mi s-a arătat, era o plancartă în care erau mai multe oraşe vizate în care teroriştii vor acţiona. Nu am putut să le citesc pe toate, s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. (…) Am scris de curând despre Franţa. Va avea foarte mult de suferit idn cauza islamiştilor. În Germania. Germania se va înconjura de ziduri, se va izola. Şi România va fi în vizorul teroriştilor. Nu ştiu exact zona. Mesajul a fost aşa: la Cluj Napoca. Iarăşi de Gara de Nord. Pe 31 Mai un glas din cer a strigat special pentru România: Români, e timpul pentru pocăinţă! nimeni nu ştie când vor fi. Toate se vor întâmpla aşa cum e scris”, a mai spus Maria Ghiorghiu.