Maria Ghiorghiu a visat numerele la următoarea extragere LOTO: 11, 9, 29…

Maria Ghiorghiu, femeia care prevestește ”Apocalipsa” aproape în fiecare săptămână, susține că a visat un șir de numere care ar putea reprezenta zile de chin pentru toți românii. Sunt șase cifre, toate până în 49… are cineva curaj să le joace măcar la Loto?

21 ian. 2019, 14:39
Maria Ghiorghiu a visat numerele la următoarea extragere LOTO: 11, 9, 29…

Nicio zi fără vești proaste de la prezicătoarea Maria Ghiorghiu. Evident, pentru întreaga planetă! Femeia despre care se spune că ar fi reuşit să prevadă tragedia de la Colectiv spune că toţi vom fi afectaţi de ce urmează. A visat un șir de

În această dimineaţă în zori, mă trezeşte un Soare alb şi strălucitor, un Soare mai mic, dar care strălucea cât 100 de Sori la un loc.

Soarele nu lumina, nu împrăştia raze sau căldură împrejurul său, sau peste tot Cerul nopţii, ci trimitea căldură sa, lumina şi razele sale albe şi strălucitoare, direct spre mine.

Brusc, aud un zgomot ca de cristal şi văd cum de după norii care acopereau Cerul de ziuă, apare din nou Soarele alb şi orbitor de strălucitor care explodează pur şi simplu, iar Razele sale albe şi orbitor de strălucitoare se rup într-un infinit de „cioburi” şi scot un zgomot că de cristal, un cristal extrem de fin.

În timp ce notam în caietul meu de suflet, aud glas care spune răstit, spunea pe un ton grav, aliniind cifrele din dreapta Soarelui care explodase.

Le-a aliniat şi a grăit aşa:

Ce este ??? 

Şi le scrie: 

11,9,29,15,14 ,41! 

Acestea sunt zilele în care vă veţi cutremura.”

Dragii mei, aceste cuvinte la imperativ m-au cutremurat şi pe mine la propriu.

În ce fel ne vom cutremura cu toţii, numai Bunul Dumnezeu şi Măicuţa Domnului ştie.

A ne cutremura nu înseamnă neapărat că se cutremură Pământul!

 

A ne cutremura poate însemna că vom trăi EVENIMENTE nu tocmai bune, atât la nivel de Ţară şi popor român, cât şi la nivel mondial”, a scris Maria Ghiorghiu p0e blogul ei.