Maria Ghiorghiu anunţă apocalipsa în România. Vreme extremă: „Vin ploi torenţiale cu fulgere şi tunete”

Cunoscută pentru capacitățile sale de clarvăzătoare și pentru visele sale premonitorii, Maria Ghiorghiu a oferit o previziune legată de vreme în România într-o postare recentă pe blogul său.

21 feb. 2024, 11:47
Maria Ghiorghiu anunţă apocalipsa în România. Vreme extremă: „Vin ploi torenţiale cu fulgere şi tunete”
Maria Ghiorghiu anunţă apocalipsa în România. Vreme extremă: "Vin ploi torenţiale cu fulgere şi tunete"

Maria Ghiorghiu anunţă apocalipsa în România. În mesajul său, Maria Ghiorghiu a transmis că se așteaptă la fenomene meteorologice intense în perioada următoare. Aceasta a descris o scenă cu un cer înstelat străbătut de fulgere luminoase, observând că această activitate se desfășoară în special în partea de vest și nord-vest a țării. Previziunile sale indică apariția unor evenimente meteorologice neobișnuite pentru această perioadă a anului, cum ar fi ploi torențiale în unele regiuni, însoțite de fulgere și tunete, similar cu fenomenele observate în timpul verii. În încheierea postării, Maria Ghiorghiu îndeamnă la recunoștință și mulțumire pentru darurile primite, exprimând aprecierea pentru sănătate și pentru viață, ca daruri neprețuite ale divinității.

Citeşte şi: Previziune îngrozitoare făcută de Maria Ghiorghiu pentru 2024: „Vine sfârşitul lumii!”

„În această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd de parcă aș mai fi avut încă un ochi la ceafă, văd un cer de noapte brăzdat de fulgere mari și luminoase. Totul se petrecea în Vest, Nord-Vest. Iată dragilor că vom avea atât zăpadă în unele părți din România, cât și ploi torențiale cu fulgere și tunete ca în mijlocul verii. Să ne bucurăm că Bunul Dumnezeu nu ne uită, că Măicuța Domnului se roagă pentru ca noi să fim sănătoși și să avem roade de pe pământul pe care-l muncim cu drag și cu sudoarea frunții. Să mulțumim Domnului și Macii Domnului pentru toate darurile pe care le primim, pentru faptul că suntem sănătoși și ne bucurăm de toți cei dragi nouă, pentru darul fără de preț, care este VIAȚA!”, se arată în postarea Mariei Ghiorghiu.

Astfel, cuvintele Mariei Ghiorghiu aduc un avertisment cu privire la schimbările meteorologice care pot afecta diferite regiuni din România în viitorul apropiat, subliniind în același timp importanța recunoștinței și a aprecierii pentru viață și pentru toate darurile pe care le primim.