Maria Ghiorghiu anunţă un cutremur devastator. „Va fi intens şi nu va trece neobservat!”

Maria Ghiorghiu revine în atenția publicului cu un mesaj dezastruos. Celebra clarvăzătoare a fost trezită la ora 5:49 de o lumină albă, care a făcut-o să vadă în viitor un eveniment care va afecta mii și mii de oameni.

12 mart. 2019, 07:52
Maria Ghiorghiu anunţă un cutremur devastator. „Va fi intens şi nu va trece neobservat!”

Maria Ghiorghiu a vorbit în ultimul mesaj postat pe blogul său despre un cutremur destul de puternic, care însă nu știe unde va avea loc. Femeia nu a primit mai multe informații despre locația unde va avea loc teribilul eveniment, nici despre câte victime sau pagube materiale va face acest seism.

Maria Ghiorghiu anunţă o nouă revoluţie. Un personaj politic va declanşa prăpădul: „România e cu un picior în groapă!”

„11 Martie 2019, ora 5,49! Dragii mei, in aceasta dimineata, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Sud,o incapere obisnuita,in mijlocul careia se afla un Televizor mare, un Televizor obisnuit care era pus chiar jos pe covor.

Brusc, incepe un Cutremur puternic, iar Televizorul din mijlocul camerei este gata sa se rastoarne, desi era mare si voluminos. Vom auzi dragilor de un astfel de Cutremur intens, Cutremur care fara nicio indoiala, nu va trece neobervat.

Unde anume se va produce, sau cand, eu nu stiu a va spune. Dar stiu ca asa va fi,precum mi s-a aratat. Noi sa ramanem buni si milostivi, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si niciodata sa nu ne lepădam de HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor, Caruia I se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea, Amin. De vom face asa,nu ne vom teme niciodata de nimic si vom fi ocrotiti. Cu dragoste, Maria”, este predicția dezvăluită de Maria Ghiorghiu.


loading...