Maria Ghiorghiu, despre noul pericol care ne paşte pe toţi

Clarvăzătoarea care a preziz tragedia din Colectiv a spus că în curând vom asista la un eveniment care ne va schimba complet percepția despre lumea în care trăim.

05 feb. 2018, 11:21
Maria Ghiorghiu, despre noul pericol care ne paşte pe toţi

Maria Ghiorghiu crede că vom asista la o invazie extraterestră în viitorul apropiat. Acest lucru a fost dezvăluit într-o postare pe blogul personal.

„Văd un cer de noapte plin de obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri). Aud un glas care spune așa: ‘Publicul din atmosferă!’ Și, cu adevărat, fraților, publicul din atmosferă erau OZN-urile și prietenii noștri gri deschis și albi, extratereștrii.

Toți priveau înspre Pământ și erau la o distanță de doar câțiva metru de Pământ. Erau grupuri, grupuri de extratereștri tineri, mai în vârstă, cu familie, aici intrând și copilași.

Navele lor stăteau în aer fără nicio problemă, așa cum stau fructele în pom. Dragii mei, fără nicio îndoială, extratereștrii se vor arăta mai întâi față către față poporului român,” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul acesteia.

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a prezis tragedia din Colectiv. De atunci, ea a continuat să-și publice gândurile pe blogul său și multe s-au adeverit. O nouă profeție anunțată de Maria Ghiorghiu, care s-a adeverit, a fost scrisă de ea în 2017. 

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris în urmă cu câteva luni, mai exact, în iunie 2017, pe blogul personal că Mihai Tudose va pleca de la guvern, că nu va prinde nici măcar un an în funcţia de premier. Aceasta a anunţat şi ce urmează după demisia premierului, care se pare că s-a adeverit.


loading...