Maria Ghiorghiu, după ce a prezis cutremurul din Turcia, anunţă ce catastrofă va lovi România

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut previziuni incredibile despre România. În timp ce meteorologii au emis prognoze meteo, aceasta a făcut dezvăluiri din viitor care au contrazis tot ce se știa până în acest moment.

22 feb. 2023, 15:23
Maria Ghiorghiu, după ce a prezis cutremurul din Turcia, anunţă ce catastrofă va lovi România

Maria Ghiorghiu este o renumită prezicătoare din România. A prezis cutremurul devastator din Turcia, a discutat despre viața pe alte planete și a vorbit despre sfârșitul lumii, dar și despre multe alte subiecte. Însă, de această dată, clarvăzătoarea a adus în discuție și posibilitatea producerii unei inundații. Se poate ca aceasta să fie generată de topirea bruscă a zăpezii sau de spargerea unei conducte, dar, ce știe cu certitudine Maria Ghiorghiu, este că va face ravagii.

„Noul Nostradamus”, dezvăluiri şocante: Care ar fi cu adevărat cauza cutremurelor din Balcani

Maria Ghiorghiu, despre posibilitatea producerii unei inundații: „Pe lângă ninsori, vom avea și inundații”

Acolo unde zăpada din ultima perioadă se va topi brusc, vor fi inundații devastatoare, avertizează Maria Ghiorghiu. Prezicătoarea a văzut o serie de imagini, care înfățișau o inundație, dar apa nu era tulbure, ci era limpede. Acest lucru înseamnă că nu va avea loc un dezastru natural, ci, potrivit clarvăzătoarei, un bazin sau o țeavă de apă uriașă se va sparge și va duce la o nenorocire.

Pe lângă ninsori, vom avea și inundații, acolo unde, probabil, zăpada se va topi prea brusc. Vedeam străzi în care apa curgea ca în cascadă, dar culmea e că nu vedeam o apă tulbure, ci vedeam o apă foarte limpede, parcă era de la robinet. Și asta mă duce cu gândul ca nu cumva să se spargă ceva, vreun bazin, vreo țeavă de apă, că era apa limpede, nu era maro, era ca la robinet. Dar dacă se va întâmpla vreun accident din acest nedorit, chiar va face ravagii, va face inundații.

Deci, ca niciodată, când vedeam inundații vedeam apa murdară, mâloasă, aici era apa curată și curgea ca în cascadă pe străzi și era destul de înalt. Vom auzi de inundații, dar s-ar putea să nu fie de la zăpadă, s-ar putea să fie inundații de la vreun accident, de la vreun bazin sau vreo țeavă de apă uriașă, care să se spargă și să iasă la suprafață, pentru că era apa limpede. Asta mi-a atras atenția în mod deosebit. Și dacă Dumnezeu voia să îmi arate doar niște inundații, cred că îmi arăta de la distanță, nu-mi arăta imaginea atât de aproape, încât să văd că apa este perfect limpede și se vedea sub apă.”, a declarat Maria Ghiorghiu, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Maria Ghiorghiu: „Cred că va fi o conductă uriașă care se va sparge”

Maria Ghiorghiu a văzut apa curgând pe străzi ca în cascadă și era atât de limpede, semn că va fi vorba de spargerea unei conducte uriașe.

„Chiar mă gândeam cum poate să curgă pe străzi apa ca în cascadă și atât de limpede. Și atunci m-a dus cu gândul că s-ar putea să fie vreun dezastru, de ce nu? Să se spargă vreun bazin sau o conductă de apă mai mare, care să provoace astfel de inundații. Vom auzi, cu siguranță, nu știu când sau unde, dar vom auzi despre o astfel de inundație cu apă limpede. Cred că va fi o conductă uriașă care se va sparge.”, a adăugat renumita clarvăzătoare.

Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul devastator din Turcia? Iată ce spune renumita clarvăzătoare

Se pare că Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul devastator din Turcia. Renumita clarvăzătoare a dezvăluit ce i s-a arătat în dimineața zilei de 3 noiembrie 2022.

Maria Ghiorghiu a dezvlăluit, în cadrul emsiunii BZI LIVE, că în data de 3 noiembrie 2022 a scris un articol, care apare pe blogul acesteia, intitulat: „Un cutremur intens cu încă o replică imediată, tot intensă”. Astfel, aceasta anunța, încă de pe atunci, că în lume va avea loc un cutremur devastator. Ce știa cu certitudine la acea vreme era că acest seism nu va avea loc în România, fiindcă țara noastră este ferită, deocamdată, de aceste evenimente cutremurătoare.

„Mi-au scris mai mulți cititori despre faptul că am scris în 3 noiembrie 2022 un articol cu titlul: „Un cutremur intens cu încă o replică imediată, tot intensă”. Și e adevărat, era la 4 fără 10 dimineața, în zori de 3 noiembrie, nu știam dacă va fi în țara noastră. Și oricum eu am spus și spun mereu: România este ocrotită de un cutremur devastator. România, poporul român, în ciuda a ceea ce se spune, zi de zi, oră de oră, că și România este în pericol de un posibil cutremur devastator. Aș vrea să spun, cu mâna pe inimă, tuturor românilor că România este, deocamdată… De ce spun deocamdată? Pentru că primisem un mesaj cândva, în care se spunea: „Uite, se tem de un cutremur devastator. Și atunci un glas a spus așa: „În România nu va fi un cutremur devastator, nu încă”. De asta spun.”, a declarat Maria Ghiorghiu, la BZI LIVE.

Maria Ghiorghiu: „Vedeam cum pereții se clatină și mi-era teamă că se și dărâmă”

În urmă cu aproximativ trei luni, Maria Ghiorghiu a văzut cum pereții din camera în care se afla se clătinau și erau la un pas de a se dărâma. La scurt timp, i s-a mai arătat o replică, nu una la fel de puternică și totuși extrem de intensă. Aceasta a fost viziunea Mariei Ghiorghiei, care anunța că un cutremur devastator urma să aibă loc.

„Vreau să spun că vedeam o cameră, era chiar camera mea, în care vedeam cum pereții se clatină și mi-era teamă că se și dărâmă. Chiar dacă se produce un cutremur, undeva, în alt colț al lumii, adeseori mi se arată chiar camera mea, probabil pentru a înțelege intensitatea cutremurului. Și, deci, vedeam chiar camera mea, în care pereții se clătinau foarte puternic și când vedeam că s-a potolit cutremurul, la scurt timp mi s-a mai arătat o replică, nu chiar la fel de puternică, dar foarte puternică. Și chiar scriam în 3 noiembrie 2022 că acest cutremur nu va fi în România cu siguranță. Din nefericire, va fi în altă țară și cu adevărat va fi devastator.”, a adăugat Maria Ghiorghiu.

Carmen Harra aruncă bomba! Clarvăzătoarea a vorbit despre cutremurul din România: „Va fi un alt cutremur mare. Am văzut lucruri oribile, m-au marcat pentru tot restul vieții”

Maria Ghiorghiu este o prezicătoare foarte cunoscută în România. Ei i s-au arătat, prin intermediul Duhului Sfânt, numeroase evenimente care au avut loc atât în țara noastră, cât și în străinătate. De pildă, a prezis că România nu va intra în spațiul Schengen sau că omenirea va fi afectată de pandemie. De asemenea, clarvăzătoarea a vorbit și despre schimbarea ordinii la nivel mondial sau despre viața despre alte planete, acestea fiind subiecte extrem de controversate.