Maria Ghiorghiu face noi previziuni cutremurătoare. România, sub semnul dezastrului

Maria Ghiorghiu susţine că ne aşteaptă vremuri grele în următoarea perioadă. Cunoscuta clarvăzătoare face previziuni cutremurătoare.

09 mai 2019, 06:51
Maria Ghiorghiu face noi previziuni cutremurătoare. România, sub semnul dezastrului

Maria Ghiorghiu susţine că vremea o să ne dea bătăi de cap. Vor fi inundaţii, iar din cauza lor ar urma şi un cutremur mare. Totodată, clarvăzătorea a spus la o emisiune tv că ar urma şi atentate teroriste în ţara noastră.

Maria Ghiorghiu, o nouă PREMONIŢIE CUTREMURĂTOARE. Toţi oamenii trebuie să fie în ALERTĂ

„Nu mai ştiu cu ce să încep. Nu pot să spun că ne aşteaptă lucruri bune în România. Ne aşteaptă inundaţii grave, proteste mari, uriaşe, oameni nemulţumiţi, chiar şi un cutremur poate să vină la un moment dat din cauza inundaţiilor. Vremea nu mai e ce a fost. Auzeam un glas care spunea: tricolorurile noastre sunt nedete? Vedeam oameni ca la Revoluţie. Despte tornadă am scris chiar pe 9 decembrie 2018, când auzeam un glas despre o tornadă. Pe 30 aprilie s-a întâmplat nenorocirea. (…) O să fie şi musafiri nepoftiţi în România, care vor răul României. Mă refer la atentate teroriste. Categoric, 100% e posibil. Aş vrea să trag un semnal de alarmă. Să nu creadă cineva că vreau laudă, faimă. Acolo unde se adună lume multă autorităţile să fie pe baricade, cu ochii într-o mie de părţi”, a spus Maria Ghiorghiu.