Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie apocaliptică despre România: „Ziua s-a transformat în noapte. Să ne rugăm Domnului”

Devenită cunoscută după ce a prevestit tragedia de la Colectiv şi prăbuşirea avionului din Apuseni, Maria Gheorghiu a povestit cum va fi sfârşitul anului 2021.

12 aug. 2021, 18:04
Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie apocaliptică despre România: „Ziua s-a transformat în noapte. Să ne rugăm Domnului”

Maria Gheorghiu spune că semnele nu sunt de partea noastră și că îi arată că România va fi o țară năpăstuită: „Dragii mei, In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa, vad inspre Sud, Sud -Est, un Cer senin de ziua, un Cer care s-a intunecat intr-o clipa. Vedeam cum Cerul senin s-a acoperit de nori negri si grosi precum stancile. Ziua s-a transformat in noapte”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

„Vedeam cum oamenii au ramas uimiti,au ramas speriati de ceea ce vedeau in fata lor. Vedeau cum acesti nori negri se intind cu repeziciune si vin inspre ei, inspre locul in care se aflau ei ,dar aveau deasupra lor, inca Cerul senin.
Dragilor, sa ne inchipuim ca suntem in fata unui Tsunami, si nu avem unde fugi. Ce facem? Ramanem stana de piatra, privim cu groaza la ceea ce vine spre noi. Asa priveau oamenii locului in care ,acesti nori negri stancosi erau pana la pamant. Dragii mei, sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni si sa nu-si intoarca Fața Sa de la noi fiii Săi!”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

Ultima previziune a Mariei Ghiorghiu e TERIFIANTĂ. Când vine SFÂRŞITUL LUMII
Maria Ghiorghiu a revenit cu o altă premoniţie. „In aceasta dimineata, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare, lumina ce-mi lumineaza Cerul Sfant, si, astfel, vad pe Cer o fereastra de lumina alba si stralucitoare, inconjurata de un bleu senin. In aceasta fereastra divina de pe Cer, a aparut in mod miraculos HARTA ROMANIEI sfinte. Dar nu era o HARTA obisnuita, o Harta pe care o cunoastem, ci era o HARTA in culori foarte deschise,care abia se distingeau intre ele.
Harta Romaniei era impartita pe Regiuni,iar acestea puteau fi 4 sau 5 Regiuni.Patru am vazut sigur,dar e posibil sa fie si 5.Liniile trasate erau foarte slabe. Dragii mei,ce pot sa mai spun? Acestea ne asteapta in viitor! Dar sa fim buni si milostivi si sa nu ne pierdem Credinta.”.

Maria Ghiorghiu, o nouă avertizare: „Dragii mei, urmează vremuri grele”