Maria Ghiorghiu, previziune extremă pentru România. Se va întâmpla în luna august: „M-a trezit o lumină albă și foarte strălucitoare”

Maria Ghiorghiu, previziune extremă pentru România. Clarvăzătoarea vorbește despre vremea din țara noastră și fenomenele meteo care vor fi în următoarea perioadă. Aceasta vine și cu sfaturi pentru românii care îi citește postările de pe blog.

14 aug. 2023, 21:40
Maria Ghiorghiu, previziune extremă pentru România. Se va întâmpla în luna august: „M-a trezit o lumină albă și foarte strălucitoare”
Maria Ghiorghiu, previziune extremă pentru România

Maria Ghiorghiu, previziune extremă pentru România. În cea mai nouă postare de pe blogul său, femeia vorbește despre ultima viziune pe care a avut-o. De această dată veștile sunt bune și totul se leagă de prognoza meteo.

Citește și: Baba Vanga de România, Maria Ghiorghiu, premoniție sumbră: „Curtea s-a umplut de ape tulburi și au cuprins și clădirile”

Maria Ghiorghiu, previziune extremă pentru România

Ultima lună de vară o să fie una guvernată de fenomene meteo extreme, însă nu trebuie să ne îngrijorăm. Prezicătoarea spune că luna august o să fie la rândul ei presărată cu instabilitatea atmosferică accentuată. Conform viziunii, în următoarea perioadă zona de est și sud-est a României o să fie acaparată de ploi torențiale și vijelii.

În această dimineață m-a trezit o lumină albă și foarte strălucitoare, lumină ce-mi aduce foarte aproape pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos răstignit pe Crucea Sfântă, având pe umărul său drept o panglică ce reprezentă tricolorul românesc, tricolorul României adevărului Duhului Sfânt.

Apoi, tot foarte aproape de pământ, o văd pe Măicuța Domnului cu Pruncuțul Iisus pe brațul sau stâng, în mijlocul hărții României. Și în jurul trupșorului Prea Sfânt, panglica cu tricolorul României îl înconjura pe Mântuitorul, pe soarele din brațele Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.

După care dragilor, mi se arată înspre Est, Sud-Est cum ploua torențial, cum vijeliile erau prezente, după care, soarele a răsărit pe cerul sfânt. Totul era curat, totul era verde și frumos. Era un soare binefăcător si nicidecum un soare arzător, un soare care să ardă natura, care s-o pârjolească. Era soarele trimis de soarele dreptății, de Mântuitorul Iisus Hristos, de Pruncul din brațele Prea Curatei Fecioare Maria.

Așadar dragilor, dacă vă doriți să mergeți încă la mare, puteți merge prinzând zilele în care soarele divin va mai încălzi apa și pe noi deopotrivă.

Vedem cu toții dragilor, că în România noastră, în România adevărului Duhului Sfânt, nu am suferit anul acesta de caniculă! Da, nu am suferit ca în alți ani. A plouat mereu și a fost minunat, au fost zile toride, după care, au venit ploi și vijelii. A fost divin de frumos și este divin de frumos. Dumnezeu știe când și ce să ne dea la timp”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul ei personal.