Maria Ghiorghiu, profeţie cumplită: unde vor lovi teroriştii. „Cu siguranţă aşa se va întâmplă, din păcate!”

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare despre care s-a spus că profețit incendiul de la ”Colectiv”, ”a luat o pauză de la cutremure”, însă nu de la profeții, căci tocmai i s-a arătat un alt eveniment important: o răpire pentru care se cere răscumpărare.

24 sept. 2018, 14:19
Maria Ghiorghiu, profeţie cumplită: unde vor lovi teroriştii.  „Cu siguranţă aşa se va întâmplă, din păcate!”

Maria Ghiorghiu a povestit că se afla la Biserică când viziunea i s-a arătat, iar „Bunul Dumnezeu” a ajutat-o să ia contact, chiar dacă preț de doar câteva memente, cu informațiile Universului.

Maria Ghiorghiu a povestit pe blogul personal că a „văzut” răpirea unei persoane importante, având în vedere că „se cere răscumpărare”.

În această dimineață, deși eram la Sfântă BISERICĂ în strană, văd în stânga mea de parcă aș mai fi avut un ochi la tâmplă stânga, văd câteva rânduri scrise în altă limbă pe care nu o înțelegeam.

Dar BUNUL DUMNEZEU a voit că eu să pot citi ultimile cuvinte și le-a scris în românește.

Acestea erau:

„Se cere că rascumpărare ……!”

Iar mai departe nu mi-a fost descoperit că să mai citesc.

Așadar, fraților, vom auzi (posibil) de vreo răpire în care se va pune preț, se va cere răscumpărare. Cine va fi răpit, unde și când, eu nu știu.

Dar cu siguranță așa se va întâmplă, din păcate.

Să ne rugăm pentru că acei oameni răpiți sau om răpit , să le (i) fie cruțată viață.
Cu dragoste, Măria.

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce s-a scris că unele dintre preziceri s-au adeverit. Oare cea mai nouă dintre ele să aibă vreo legătură cu „realitatea”?

Maria Ghiorghiu este vehementă în convingeri: „Cu siguranță așa se va întâmplă, din păcate!”…

Maria Ghiorghiu, prezicatoare a mai multor momente tragice, a transmis un nou mesaj, de data aceasta avand legatură cu Olanda, Germania si Spania.

„In aceasta dimineata, m-a trezit un glas infiorator care radea aiurea si spunea cuvinte inspaimantatoare.

Glasul spunea asa: „Ha,ha,ha,dragi morti. Olanda, Germania, Spania! (se poate sa mai fi spus vreo tara si nu am inteles eu). Dragi morti…. (si rade infiorator exclamand): Ha, ha, ha.

Dragii mei, se pare că teroristii nu stau cu mainile-n san si se pun pe „munca”.