MARIA HOJDA, în finala VOCEA ROMANIEI 2014. Cum poate fi votată

Maria Hojda a fost pusa inca o data in valoare de o piesa memorabila a unei artiste legendare: Barbara Streisand. Maria ne-a trezit amintiri cu piesa..."Memory", iar antrenorii i-au laudat vocea puternica si tehnica impecabila. Publicul a declarat-o castigatoarea detasata din echipa Loredanei si i-a acordat 67,9% din voturi.

19 dec. 2014, 12:43
MARIA HOJDA, în finala VOCEA ROMANIEI 2014. Cum poate fi votată

MARIA HOJDA este pariul Loredanei în finala de la Vocea Romaniei 2014. Fiecare antrenor a ramas cu un singur concurent. Loredana lupta pentru trofeu alaturi de Maria Hojda, care a urcat cu ea pe scena, la un concert. „Memory”, melodia interpretata de Maria Hojda in semifinala, a cucerit inimile tuturor. Cu sustinerea publicului, ea a ajuns in finala.
Ii tine pumnii stransi si sora ei, Ligia, care a parasit concursul in semifinala. Cele doua si-ar fi dorit sa concureze impreuna pentru marele tofeu.

Altfel, pe Maria o mai despart doar cateva zile de marea finala, iar tensiunea si emotia sunt greu de controlat. Va avea trei momente, dintre care unul va fi o interpretare cu un invitat-surpriza.
Cu asa putin timp ramas, nu e de mirare ca Loredana o tine sub aripa sa. Maria a insotit-o pe antrenoare la un concert si a urcat pe scena, interpretand in duet una dintre piesele artistei. Loredana si Maria s-au simtit de minune pe scena.

Maria Hojda a venit insotita de fostii concurenti din echipa, dar si de tatal ei. Mandru, domnul Hojda a dansat alaturi de fiica lui pe piesele Loredanei.

Vineri, publicul va decide care dintre cei patru concurenti merita sa castige vocea Romaniei, votand pe aplicatia „Fii antrenor” sau printr-un SMS la 1276, dupa Start Vot.