Fiica lui Anghel Iordănescu despre cum a trăit meciul cu Franţa: Am tremurat, am plâns, m-am consumat…

Anghel Iordănescu este susținut în Franţa de copiii săi, cei trei băieţi, Edward, Alexandru şi Andrei, dar şi de fiica Maria, în vârstă de 20 de ani.

14 iun. 2016, 12:07
Fiica lui Anghel Iordănescu despre cum a trăit meciul cu Franţa: Am tremurat, am plâns, m-am consumat…

Maria Iordănescu a acordat un interviu Dolce Sport, în care a vorbit despre debutul României de la Euro, dar și despre tatăl său. „Am trăit foarte intens meciul cu Franța. Am avut emoții, nici nu am cuvintele necesare să pot deschie cu adevărat ce am simțit. Am avut foarte multe emoții, am tremurat tot meciul, am plâns, m-am consumat foarte mult.

Prima dată am început să plâng când am ajuns la stadion cu două ore înainte de meci. M-am uitat în jur și mi-am imaginat toți fanii francezi venind și strigând pentru propria lor țară. M-am emoționat apoi când a fost filmat tata, în momentul care a ajuns la stadion împreună cu jucătorii.

În momentul în care l-am văzut abia mi-am stăpânit lacrimile, aveam lacrimi în ochi, dar m-am calmat și m-am liniștit. În momentul în care l-am văzut pe tata că se apropie de noi, nu mi-am mai putut stăpâni emoțiile. Am izbucnit efectiv în lacrimi în momentul în care s-a apropiat de noi. Când m-a luat în brațe am început să tremur…”, a declarat Maria Iordănescu.