Maria Păuna, DEZVĂLUIRI despre relaţia cu Adrian Cristea. MOTIVUL pentru care S-AU DESPĂRŢIT

Maria Păuna, supranumită "Regina sprâncenelor" a povestit la o emisiune de televiziune ce a dus la ruptura dintre ea şi Adrian Cristea. Vedeta a dezvăluit și cum l-a ajutat pe"Prinţ" într-un moment delicat.

11 iul. 2017, 14:03
Maria Păuna, DEZVĂLUIRI despre relaţia cu Adrian Cristea. MOTIVUL pentru care S-AU DESPĂRŢIT

Maria Păuna spune că timpul a fost de vină pentru eşuarea relației cu Adrian Cristea.

Adrian Cristea, falit şi părăsit de iubită. În plus, maşina i-a fost luată de cămătari

„Că să poți să ai o relație, ai nevoie de timp așa cum am mai spus eu ar trebui să-i dau timp timpului că să-mi producă mie timp. Din păcate proiectele pe care le am în derulare și viață mea de familie mi-au ocupat 90% din timpul meu ne-am trezit amândoi că nu avem timp și că devenim doi străini încet încet. Nu l-am dat afară din studio cu bodyguarzi, aşa cum s-a speculat„, a declarat Maria Păuna.

Adrian Cristea a ajuns la SAPĂ DE LEMN. Din ce trăieşte fostul fotbalist ACUM

Maria Păuna a recunoscut că a fost alături de fotbalist într-o perioadă mai grea: „Adrian Cristea îşi căuta un apartament pentru că apartamentul pe care-l avea era aproape de locul unde se antrena şi pentru că nu mai juca acolo şi pentru că era foarte departe de fetiţa lui. El şi-a căutat un apartament. Ca să-ţi găseşti un apartament, fiind Adrian Cristea, este şi mai greu. Nu ştiu câţi dintre voi ştiţi acest lucru şi am venit în ajutorul lui, oferindu-i timp de o lună casa în care locuiam eu”.