Mariah Carey este topită după soţul său. Vezi ţinuta sexy în care l-a aşteptat, de ziua lui

Mariah Carey are un soţ cu zece ani mai tânăr, actorul Nick Cannon, şi face tot posibilul pentru a-l ţine pe acesta aproape. Ea a postat pe Twitter ţinuta în care l-a aşteptat pe acesta marţi, în ziua în care el a aniversat împlinirea vârstei de 33 de ani.

09 oct. 2013, 11:25

Mariah Carey s-a măritat cu actorul Nick Cannon pe 30 aprilie 2008, în Bahamas, şi deşi au trecut mai bine de cinci ani de la eveniment dragostea divei faţă de soţul său rămâne încă vie.

Pe data de 8 octombrie Nick a împlinit 33 de ani, iar Mariah, care este cu zece ani mai în vârstă, a dezvăluit o parte din surprizele pe care i le-a făcut acestuia. De fapt, ea a postat pe Twitter o fotografie în care le-a arătat fanilor cum l-a aşteptat acasă pe Nick, la aniversarea sa, însoţind poza de următorul text: „La Mulţi Ani pentru iubitul meu! Dragostea mea, te aşteept… hahaha! KKLB! GHL!!!! Mwah !!!!!„.

Citeşte şi Mariah Carey, fiţoasă şi faţă de propriii copii: Nu schimbă niciodată scutecele

Recent, Mariah Carey şi Nick Cannon şi-au reînnoit recent jurămintele de iubire, la Disneyland. Ei sunt părinţii a doi gemeni, născuţi în anul 2011.

Citeşte şi Acum câteva zile PROBA BIKINI în văzul LUMII, dar a ajuns de URGENŢĂ la spital VIDEO