Mariah Carey nu îşi ajută sora muribundă. „Te rog, nu mă abandona”

Este una dintre cele mai cunoscute vedete din lume, dar se pare că faima i-a întunecat privirea. Mariah Carey (46 de ani) a uitat de unde a plecat, pentru că și-a abandonat complet familia. Sora ei, Alison (54 de ani), e pe moarte, dar vedetei nu pare să îi pese prea mult.

31 mart. 2016, 07:52
Mariah Carey nu îşi ajută sora muribundă. „Te rog, nu mă abandona”

Într-o încercare disperată să îi atragă atenția, femeia, bolnavă de HIV/SIDA, i-a transmis un mesaj înfiorător lui Mariah Carey, scrie click.ro. Publicația Daily Mail a obținut un videoclip în care Alison îi cere ajutorul surorii ei.

Citeşte şi Mariah Carey şi-a anulat concertul de la Bruxelles

„Mariah, te iubesc și am nevoie disperată de ajutorul tău. Te rog, nu mă abandona!”, spune femeia în videoclip. Alison trebuie să plătească cheltuieli medicale uriașe, pe care nu și le permite fără suportul financiar al surorii ei.

Pe lângă HIV/SIDA, aceasta a rămas cu traumatisme cerebrale, după ce hoții i-au invadat casa în luna aprilie anul trecut. Acum, medicii trebuie să o opereze pe Alison pe creier și pe coloana vertebrală, iar dacă operația va reuși, sora lui Mariah Carey va avea nevoie de ani de zile pentru a se recupera fizic.