Mariajul cosmic: De ce eşuează atât de multe căsnicii tradiţionale

Sufletul pereche este ales de la naştere, fără ca noi să ştim, este un eveniment menit să ni se întâmple. Universul ştie, instinctul tău îţi spune asta, a fost dat ca voi să fiţi împreună cu multe vieţi înainte.

02 nov. 2015, 13:41
Mariajul cosmic: De ce eşuează atât de multe căsnicii tradiţionale

Nu este nimic nou şi simţi că sunteţi căsătoriţi de sute de ani, iar persoana de lângă tine ştie când şi ce să spună, pentru ca totul să fie minunat.

Întotdeauna vă veţi întoarce unul la celălalt sau veţi fi împreună în momentele cheie ale vieţii.

Multe persoane nu mai găsesc de cuviinţă să se căsătorească respectând tradiţia. Spunem jurăminte în care nu credem şi pe care nu le simţim din inimă, semnăm contracte pentru o instituţie şi cheltuim mulţi bani pentru o ceremonie incredibilă, pe care nu ne-o dorim cu adevărat.

Relaţiile din trecut

Este un timp şi un loc pentru orice. Nu poţi schimba sentimentele cuiva şi nu poţi să faci ca ceva să meargă, atunci când eşte deja stricat de o altă persoană sau dacă cealaltă persoană nu luptă pentru dragoste.

Pe parcursul relaţiilor trecute ai învăţat cine eşti, de ce ai nevoie pentru a străluci, pentru a înflori şi pentru a rămâne în picioare la intemperiile vieţii, care nu sunt puţine deloc.

Înveţi lucruri despre personalitatea ta şi despre ego-ul tău, înveţi să fii o persoană puternică şi cum să faci ca persoana de lângă tine să ajungă o persoană puternică prin vibraţia pe care eşti capabilă să o transmiţi prin intermediul unei legături bazate pe adevăr. Iubeşti cu adevărat atunci când reuşeşti să transformi persoana de lângă tine într-o fiinţă mai puternică, nu mai slabă.

Reflexia ta – Cum te întâlneşti pe tine

Când găseşti pe cineva, care este sincer cu sine însuşi, care a trecut prin situaţii dificile, dar nu s-a plâns niciodată, cu siguranţă acea persoană este pregătită să îşi ia un angajament faţă de tine.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.