Mariajul secret al unui cunoscut prezentator TV. Are la activ trei căsnicii

Mădălin Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, însă puțini știu că jurnalistul a mai avut un mariaj secret în tinerețe, în afară de cele două căsnicii mediatizate.

12 oct. 2021, 17:04
Mariajul secret al unui cunoscut prezentator TV. Are la activ trei căsnicii

Mădălin Ionescu

a devenit unul dintre cele mai cunocute nume din televiuziune. Prezentatorul și-a găsit jumătatea în brațele frumoasei Cristina Șișcanu, pe care a cunoscut-o în urmă cu 11 ani.

Mădălin a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, în perioada 1997-2011, iar din iubirea celor doi au rezultat doi copii, Ștefania și Filip.

Cu toate acestea căsnicia a fost una dificila, iar la momentul divorțului, fosta soție nu avea loc de muncă și nici o sursă de venit. Mihaela ar fi fost instabilă emoțional, iar lui Mădălin Ionescu îi era teamă frică că aceasta ar putea să se rănească.

Potrivit unor informați obținute de CanCan, Mădălin Ionescu a mai fost căsătorit, odată înainte să p întâlnească pe Mihaela. Prezentatorul a mai fost căsătorit în tinerețe, însă din păcate căsnicia a durat doar câteva luni.

În prezent Mădălin Ionescu este căsătorit Cristina Șișcanu, pe vremea când el lucrat pentru Antena1, iar tânăra era reporter. Din dragostea lor s-a născut o fiică care le aduce multă fericire.

Cristina Șișcanu a povestit și maniera inedită prin care a fost cerută în căsătorie.

„Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus «da», după care a urmat o noapte de amor”, a declarat Cristina Șișcanu, potrivit CanCan.

Mădălin Ionescu este în doliu. Tatăl lui s-a stins din viaţă: „Nu am trăit niciodată un moment mai sfâşietor”

Mădălin Ionescu este în doliu.

Prezentatorul nu a oferit foarte multe detalii despre decesul părintelui său, a precizat doar că se afla în agonie. În urmă cu câteva ore, a postat un mesaj trist şi emoţionant pe reţelele de socializare, în care şi-a îndemnat fanii să îşi iubească şi să îşi preţuiască părinţii atât timp cât sunt în viaţă.

„Tatăl meu s-a stins seara trecută… in prezenta mea și a mamei mele… Așa a fost sa fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El … s-a numit Marin și s-a dus dincolo in preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult! Nu am trăit niciodată un moment mai sfasietor!

Nu o sa pot uita vreodată contorsionarea aceea specifica momentului in care sufletul se desprinde de trup …și nici liniștea de după. Tata s-a stins la cinci minute după ce, vazandu-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu sa-i curme suferința sau sa-l întărească decisiv. A fost cel mai bun tata, realmente ! Ne-a iubit pe toți fratii cu o dragoste desăvârșita.

Pot sa spun despre el ca nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt … îl cunosc toți cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanista puternica și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o pana la final, chiar și in fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat in ultimii ani.

Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești . Unul dintre eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a laudat niciodată cu meritele lui . Și-a făcut cu ardoare datoria fata de țara, fără sa ceara aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ in urma lui si cred ca acest fapt e un privilegiu al destinului.

Inaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât sa va rog : iubiti-vă părinții ! Mult ! In fiecare clipa . Nu pregetati sa faceti gesturi frumoase pentru ei. Când se duc… golul lăsat e uriaș. Regretele de asemenea… Părinți, iubiți-va copiii! Energia familiei e vindecătoare si unica!