Marian Dârţă trece prin momente grele, cancerul a recidivat: „Nu vreau să mor!”

Marian Dârţă este disperat, după ce medicii l-au anunţat că tumora la cap a recidivat. Fostul hair-stilist al vedetelor imploră ajutorul tuturor.

18 iun. 2015, 13:07
Marian Dârţă trece prin momente grele, cancerul a recidivat: „Nu vreau să mor!”

Marian Dârţă a acordat un interviu telefonic emisiunii „Necenzurat” în cadrul căruia şi-a strigat disperarea în gura mare. Dârţă a spus că a fost anunţat că tumora la cap a recidivat şi că salvarea lui stă într-un medicament care costă 1.000 de euro lunar.

„A recidivat tumoarea. Nu mai am putere să-l opresc. este o recidivă şi am început să urmez un tratament, care costă 1.000 de euro pe lună. Este un specialist de la Viena care vine o dată sau de două ori pe lună.

Drama lui Marian Dârţă, bolnav de cancer: „M-am săturat de spitale”

Nu vreau să mor. Vă rog să mă ajutaţi! Nu mai pot. Mi se face rău. Sunt în stare de şoc. A recidivat în două trei locuri şi mi-e să nu ajungă la creier. Doamne, iartă-mă. Nu cred că voi rezista la a cincea operaţie. Nu vreau să ajungă la creier şi să orbesc sau să mor instant. Nu vreau să trăiesc în lux, nu vreau mâncare bună, nu vreau nimic decât viaţă. Nu vreau să mor”, a strigat plângând Marian Dârţă.

În urmă cu câteva luni, Marian Dârţă a fost operat de două ori într-o săptămână, pentru ca medicii să-i extirpe tumora de la cap. Medicii i-au recoltat câteva grele de piele de la picioare pentru a acoperi golul lăsat în urma primei intevenţii chirurgicale.

Momentul tulburător cu Marian Dârţă implorând divinitatea să-l lase să traiască îl puteţi urmări pe antenastars.ro