Marian Drăgulescu, în studioul România TV. Momente memorabile cu marele campion VIDEO

Marian Drăgulescu a devenit duminică cel mai medaliat sportiv român, cu 31 de prezenţe pe podium la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Campionatele Europene. Luni după-amiază, Drăgulescu a fost prezent în studioul România TV.

24 apr. 2017, 17:22
Marian Drăgulescu, în studioul România TV. Momente memorabile cu marele campion VIDEO

Marian Drăgulescu a devenit, la 36 de ani, cel mai titrat gimnast român. A ajuns la zece titluri continentale şi a doborât astfel recordul deţinut de Nadia Comăneci, la Europenele de la Cluj, chiar în prezenţa multiplei campioane a României.

Citeşte şi Marian Drăgulescu a luat aurul: Este cea mai importantă medalie a mea pentru că am obţinut-o acasă

Luni după-amiază, Drăgulescu a fost prezent în studioul România TV. „Sunt cele mai importante medalii din cariera mea şi mă bucur că am reuşit să fac gimnastică până la vârstă asta. Mă bucur că le-am câştigat într-o competiţie care a avut loc la noi acasă„, a spus Marian Drăgulescu, despre aurul de la sol şi argintul de la sărituri, cucerite la Europenele de la Cluj. „Mă bucur că s-a întâmplat să adun aceste medalii, cred că şi Nadia se bucură. Nadia rămâne Nadia, e perfecţiunea în gimnastică şi cred că deja nici nu mai este Nadia noastră, e Nadia lumii„, a mai spus Drăgulescu, despre recordul doborât.