Marian Drăgulescu SE RETRAGE dacă JO se mută în 2022. Are trei medalii cucerite la patru olimpiade

Marian Dragulescu, multiplu medaliat olimpic, mondial si european, a anuntat ca isi va incheia cariera daca Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi amanate din cauza pandemiei de coronavirus.

23 mart. 2020, 05:33
Marian Drăgulescu SE RETRAGE dacă JO se mută în 2022. Are trei medalii cucerite la patru olimpiade

Marian Dragulescu, 39 de ani, a vorbit intr-un interviu acordat GSP, despre posibilitatea retragerii definitive din gimnastica, daca CIO decide sa mute JO peste doi ani.

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi amânate! Comitetul Olimpic a activat planul de urgenţă

„Sper sa-si dea seama cat mai multi romani in ce situatie suntem. Aceasta nu afecteaza doar sportul, sunt multe companii care au dat oameni afara, ne afecteaza pe toti, indiferent in ce domeniu lucram, si atunci toti trebuie sa oprim raspandirea virusului. Cu cat trecem mai repede peste aceasta pandemie, cu atat de putem apuca de munca, fiecare in domeniul lui. Daca e 2022 nu cred ca voi mai fi acolo, dar 2021 ar fi varianta cea mai potrivita, ar fi natural. E clar ca pregatirea multor sportivi a avut de suferit si ca sa ajungi la o forma maxima iti trebuie un timp de pregatire, un numar de competitii inainte de a participa la Jocurile Olimpice. Nu ar fi foarte corect, am face lucrurile pe genunchi si nu cred ca ar fi OK pentru noi, sportivii. Imi imaginez ca organizarea unei astfel de competitii implica si foarte mult capital, probabil se pierd extraordinar de multi bani, sunt constient de acest lucru. Sper sa se gaseasca o solutie care sa fie buna pentru toti”, a declarat Marian Dragulescu intr-un interviu pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

Marian Dragulescu a participat deja la patru olimpiade şi are in palmares trei medalii, una de argint si doua de bronz.