Marian Drăgulescu primeşte o nouă lovitură. Fetiţa sa a ajuns din nou pe patul de SPITAL

Beatrice, fetiţa lui Marian Drăgulescu şi a Larisei Drăgulescu, a ajuns din nou pe patul de spital, unde a trecut cu bine peste o nouă intervenție chirurgicală.

24 iul. 2018, 18:12
Marian Drăgulescu primeşte o nouă lovitură. Fetiţa sa a ajuns din nou pe patul de SPITAL

Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj pentru prietenii virtuali.

EXCLUSIV Marian Drăgulescu, PROTEST în faţa MTS. A venit POLIŢIA! Primele declaraţii ale CAMPIONULUI

„Astăzi am depășit încă un hop. Pentru cei care nu stiu, Beatrice are doua operatii de implant cohlear, bilateral si doua operatii de Cholesteatoma. Personal, consider ca implantul cohlear este o minune deoarece fetița mea AUDE, ceea ce este foarte important pentru a duce o viață normală si facem si majore progrese in ceea ce privește exprimarea verbala. PS: Implantul cohlear (urechea bionică) este un dispozitiv biomedical care înlocuiește auzul natural la persoanele suferinde de hipoacuzie severă sau profundă, inclusiv de pierderea totală a auzului. Ceea ce ne dă însă bătăi de cap este Cholesteatoma. Ne luptăm cu ea de ceva ani. Ceea ce vreau sa va rog însă este, daca aveți cunoștiință despre aceasta boala, orice sfat sau informație este binevenita”, a scris Larisa Drăgulescu.