Marian Godină, DECIZIA care i-a schimbat radical VIAŢA

Marian Godină a primit recent o veste, cu privire la un scandal care îi putea marca viaţa. Magistraţii Judecătoriei Braşov au decis să respingă definitiv cererea depusă de un bărbat care solicitase cercetarea penală a agentului.

30 nov. 2017, 14:20
Marian Godină, DECIZIA care i-a schimbat radical VIAŢA

Astfel, judecătorii au menţinut ordonanţele date de procurorul de caz şi de şeful acestuia de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov, anunţă SpyNews.

Marian Godină o taxează ironic pe Carmen Dan, ministrul de la Interne, după greşeala de gramatică

„În temeiul art. 341 alin.6 lit.a C.proc.pen., respinge ca nefondată plângerea formulată de petentul VLĂDĂU GHEORGHE împotriva ordonanţei de clasare din data de 23.08.2017, dată în dosarul nr. 80/P/2016 de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov, menţinută prin ordonanţa nr. 110/II-2/2017 din data de 15.09.2017 a Procurorului General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov. În baza art. 275 alin.2 C.proc.pen., obligă petentul la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum de 100 lei. Definitivă”, s-a menţionat în încheierea postat pe portalul instanţelor de judecată.

Astfel, Marian Godină a scăpat definitiv de acuzaţiile grave lansate de Gheorghe Vlădău, pe care agentul îl sancţionase contravenţional în urmă cu câţiva ani.

Gheorghe Vlădău i-a dat în judecată pe toţi cei care l-ar fi nedreptăţit: Marian Godină, cinci judecători de la Judecătoria, Tribunalul şi Curtea de Apel Braşov, o grefieră şi martorul care a semnat procesul-verbal întocmit de Godină.