Marian Godină a mărturisit că a avut reacții adverse după vaccinul AstraZeneca

Marian Godină s-a vaccinat anti-Covid și a mărturisit ce reacții adverse a avut. Celebrul polițist a spus că nu a putut dormi toată noaptea.

25 feb. 2021, 10:38
Marian Godină a mărturisit că a avut reacții adverse după vaccinul AstraZeneca

”Aseară m-am băgat în pat, bucuros că nu am niciun simptom după vaccinul pe care îl făcusem dimineață. Chiar înainte să ațipesc, am simțit că mi se face frig. Dar frig. Atât de frig că mi-am luat o bluză groasă și tot tremuram sub plapumă. Capul mă durea și el destul de tare, mușchii și articulațiile la fel. Până pe la 5 nu am reușit să dorm, iar de la 5 la 8 am dormit în reprize pentru că am schimbat vreo patru tricouri.

Acum mă mai doare puțin capul, umărul cu vaccinul și cred că mai am puțină febră”, scrie Marian Godină pe Facebook.

Polițistul a anunțat, miercuri dimineața, că a fost vaccinat cu ”produsul Astra-Zeneca”.

Godină îi ironizează pe cei care nu vor să se vaccineze. El a fost întrebat la locul de muncă dacă vrea sau nu să se vaccineze în perioada următoare și a povestit întâmplarea în mediul online.

Pentru că au început să se facă listele la serviciu cu cei care vor să fie vaccinați, am fost întrebat și eu care mi-e opțiunea. Am citit pe net părerile ambelor tabere, pro și contra, iar apoi, înainte de a răspunde, mi-am pus întrebarea: Să mă vaccinez „s-au să nu m-ă vacinez”?”, a spus Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

La finalul lunii octombrie, Marian Godină a intrat în izolare timp de 14 zile. Poliţistul a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care anunţă că unul dintre colegii lui a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi a decis să se autoizoleze.

Astfel, Godină a fost anunțat de DSP că trebuie să rămână la domiciliu 14 zile din ziua contactului cu persoana infectată. De asemenea, acesta a spus că se simte bine și că nu are niciun simptom.

„Colegul meu, cel cu care îmi petrecusem 24 de ore, a luat o gură din cafea, s-a uitat lung în cană, apoi a mai luat o gură. Nu simțea niciun gust. Nici miros nu avea. S-a testat sâmbătă, iar rezultatul testului a venit luni. Pozitiv.
Seara m-au sunat de la DSP și m-au anunțat că voi rămâne la domiciliu 14 zile din ziua contactului. Momentan sunt bine, nu am niciun simptom. E amuzant, totuși, când mă sună Poliția să ies la poartă”, a scris Marian Godină.

 


loading...