Marian Godină a răbufnit pe Facebook. Ce i-a transmis cel mai cunoscut poliţist unui băiat care şi-a arătat „fentele” pe plajă

Băieţii cu bani mulţi nu mai ştiu cum să impresioneze fetele, iar mai nou îşi fac apariţia pe plaje direct cu bolizii de zeci de mii de euro.

01 mai 2017, 13:48
Marian Godină a răbufnit pe Facebook. Ce i-a transmis cel mai cunoscut poliţist unui băiat care şi-a arătat „fentele” pe plajă

Un cuplu a decis să intre cu Mercedesul pe plaja din Mamaia, pentru o plimbare „romantică“, iar imaginea devenit virală.

Mai exact, e vorba de un Mercedes alb, care imediat a reuşit să îi atragă atenţia şi celebrului Marian Godină, cel mai cunoscut poliţist din România, după ce imaginea a apărut pe o pagină dedicată oamenilor legii.

„Nu am înţeles niciodată această „modă” de a pătrunde cu autoturismul pe plajă. Ai venit să te distrezi, nu să fii un cocalar. Nu înţeleg care e faza, vrei să îi dai inelul direct din maşina scumpă sau cum? Crezi că o leşină faptul că o plimbi cu maşina pe plajă la răsărit sau să să o plimbi de mână, aşa cum ar face orice om normal? Nu procedaţi niciodată în acest fel! Sancţiunea poate ajunge până la 20.000 de lei“, a fost scris în dreptul imaginii, conform Cancan.

„Da, eu cred că o leşină faptul că o plimbi cu maşina pe plajă. Pentru că dacă ar avea în cap altceva decât c***t, nu ar umbla cu unul pe care îl duce capul să intre cu maşina pe plajă. Deci ea e impresionată profund de „iuby” al ei care e cel mai „cyumeg” şi mai şmeker şi mai bazat, nu ca săracii care se plimbă de mână pe jos“, a scris Marian Godină.