Marian Godină, apel sfâşietor pentru Ramona, o poliţistă de 20 de ani care are nevoie de ajutor: „E încă un copil”

Poliţistul Marian Godină a postat pe pagina sa de Facebook un anunţ umanitar prin care le cere prietenilor virtuali ajutor pentru colega lui, Ramona Elena Țoapă, care a fost diagnosticată cu o boală cumplită.

28 apr. 2020, 06:08
Marian Godină, apel sfâşietor pentru Ramona, o poliţistă de 20 de ani care are nevoie de ajutor: „E încă un copil”

Ramona Elena Țoapă, de loc din Albeni, județul Gorj, are 20 de ani și este polițistă în București. Elena Ramona a fost diagnosticată cu leucemie şi este internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar. 

A absolvit Școala de Poliție anul trecut și a fost angajată la Secția 25 București și, potrivit colegilor, a lucrat numai în stradă. 

Într-o după-amiază, după ce s-a întors de la muncă, Ramona Elena și-a dat seama că are temperatură. Imediat s-a gândit la Covid-19, știa toate simptomele acestui virus, văzuse atâtea în misiunile la care participase în aceste zile de carantină. 

Ca un polițist disciplinat și-a sunat șeful anunțându-l că nu poate ajunge a doua zi la muncă, întrucât nu se simte bine. Apoi, a mers la cel mai apropiat spital, având temperatura la fel de mare, 40 grade Celsius.

La testul rapid, rezultatele au fost negative. Au mai urmat și alte teste care au infirmat infecția cu noul coronavirus, dar au conturat un alt diagnostic mult mai grav – leucemie acută. 

Acum, Ramona Elena este internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar. Are nevoie rapid de tratament, iar asta presupune transfuzii de sânge. 

Imediat, colegii fetei s-au mobilizat și au început să facă apel pe rețelele de socializare cerând ajutorul. Polițistul brașovean Marian Godină a postat și el un mesaj prin care și-a rugat prietenii virtuali să meargă să doneze sânge.