Marian Godină, reacţie devastatoare după replica lui Piedone. „Nu vă doresc răul! Cine a zis că e rău la puşcărie?”

Marian Godină continuă disputa verbală cu primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone. Replica edilului ca urmare a unui atac al poliţistului din Braşov n-a rămas fără reacţie!

14 oct. 2021, 16:21
Marian Godină, reacţie devastatoare după replica lui Piedone. „Nu vă doresc răul! Cine a zis că e rău la puşcărie?”

Marian Godină, reacţie devastatoare după replica lui Piedone. Marian Godină continuă disputa verbală cu primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone. Replica edilului ca urmare a unui atac al poliţistului din Braşov n-a rămas fără reacţie!

Marian Godină, reacţie devastatoare după replica lui Piedone

„Domnule primar,

Am onoarea să raportez următoarele:

Încă de la primul clip pe care l-am văzut pe pagina dumneavoastră, m-am gândit că cel care v-a dat ideea unei astfel de promovări e genial. Sau dacă e ideea dumneavoastră, vă felicit. Nu, nu sunt ironic acum. Acele clipuri prind foarte bine publicului dumneavoastră, acelor oameni cărora nu li se pare nimic deplasat că vorbiți cu „bă”, că aruncați cu telefoane și roabe la gunoi, că-i certați pe subalterni prin stația de emisie-recepție, în fața camerelor de filmat. Sunt oameni care consideră că doar așa se poate face treabă. Eu nu cred asta.
Acele clipuri mi se par penibile și în același timp amuzante, de aceea le și urmăresc când le privesc. Dar nu despre mine e vorba aici, părerea mea nu contează deloc, atâta timp cât nu locuiesc acolo și viața mea nu e afectată cu nimic de activitatea dumneavoastră de primar. Important e cum vă percep locuitorii Sectorului 5, nu Godină din Brașov”, a scris Marian Godină pe site-ul personal.

Piedone răspunde atacurilor lui Marian Godină: Piedone este sexy și are și fane cu silicoane! Salvează și tu ceva!

„Ați ales să scrieți ditai textul care să atragă sute de comentarii în care oamenii care vă plac mă înjură și mă fac în toate felurile, iar cei care nu vă plac să se convingă că bine fac. Adică n-ați rezolvat nimic. Mi-ați spus că sunt ahtiat după like-uri. Ciudat să vină asta din partea unuia care nu iese din birou fără camere după el. Iar eu fac like-urile din timpul meu liber, nu din timpul serviciului. (…) Vă mulțumesc că mi-ați citit cartea, ați dat-o așa, oarecum sentimental. Eu nu vă plac ca om, chiar dacă mi-ați citit cartea, la fel cum nici pe mine nu mă plac foarte mulți oameni. Dar, după cum spuneam, părerea mea e mult prea puțin importantă, iar cei care trebuie să vă placă sunt cei ale căror vieți le aveți în grijă. În rest, sănătate multă și putere de muncă! Și nu, nu vă doresc răul, așa cum ați menționat. Până la urmă, cine a zis că-i rău la pușcărie?”, a ăncheiat Marian Godină.