Marian Godină s-a înscris la Academia de Poliţie. Ce probă i-a dat mari bătăi de cap celui mai cunoscut poliţist

Poliţistul Marian Godină a decis să dea din nou examen de admitere la Academia de Poliţie ”A.I. Cuza”, la forma de învăţământ frecvenţă redusă. El a trecut cu brio probele sportive după ce iniţial a picat proba medicală. Godină a povestit şi prietenilor de pe facebook cum au decurs probele.

31 iul. 2017, 13:26
Marian Godină s-a înscris la Academia de Poliţie. Ce probă i-a dat mari bătăi de cap celui mai cunoscut poliţist

Marian Godină a scris pe pagina sa de Facebook că anul acesta a decis să dea din nou examen de admitere la Academia de Poliţie, însă la forma de învăţământ cu frecvenţă redusă. Acolo pot participa agenţii de poliţie care îndeplinesc unele condiţii şi vor să devină ofiţeri, în cazul în care sunt admişi şi termină cei trei ani de academie.

,,Pe lângă lista lungă de analize şi examene medicale, am început prin a fi măsurat şi cântărit. Am aflat cu ocazia asta că la 1.77 m şi 85 kg sunt obez şi, astfel, nu sunt apt să devin poliţist (paradoxul e că sunt deja). Fiind dezbrăcat în chiloţi, am întrebat medicul dacă îi par obez, însă mi-a spus că asta e, trebuie să se ia după tabel, aşa că mă trimite să îmi fac nişte analize suplimentare la un endocrinolog”, a scris Marian Godină pe Facebook.

In cele din urmă Godină a fost admis iar acum colegii şi fanii aşteaptă rezultatele probei scrise.

La admiterea din acest an pentru Academia de Poliţie din Bucureşti concurenţa este mare. La jandarmi 8 concurenţi se luptă pentru un singur loc, iar la pompieri sunt 7 candidaţi pe un loc.

Citeşte şi TESTUL lui Godină a devenit viral pe Facebook: Tu ce traseu ai urma?