Marian Godină s-a logodit. Uite cum arată iubita poliţistului scriitor FOTO

Celebrul poliţist Marian Godină s-a logodit. El a postat de Ziua Naţională a României o fotografie cu inelul de logodnă pe mâna iubitei sale.

01 dec. 2016, 18:41

Poliţistul Marian Godină a postat pe Facebook o fotografie cu inelul de logodna pe mâna iubitei sale. În dreptul imaginii, acesta a scris şi un mesaj.

-Când te-nsori?
-Dacă m-ajută Dumnezeu, nici la anul!”
Am postat asta de câteva ori, atât anul trecut cât şi anul ăsta, dar pe vremea când scriam asta, nu ştiam că viața poate râde de tine dacă-i spui că ți-ai făcut planuri.
Pentru mine, de azi înainte, vorbele de mai sus sunt istorie„, a scris Godină pe Facebook.

Citeşte şi Te-ai întrebat vreodată ce salariu are Marian Godină? Vezi cât poate câştiga cel mai cunoscut poliţist din România

Fotografia a strâns peste 15.000 de like-uri şi peste 1.000 de comentarii de la fani.

„Felicitari draga Marian! Suntem atat de mandri ca un roman poate avea atatea calitati: un om de onoare, un suflet bun, un cetatean respectabil si un adevarat barbat care cinsteste familia, locul de munca si omenia cu aceeasi intensitate! Sa fiti fericiti!! Doamne ajuta sa auzim numai de bine!!”, „O domnita norocoasa… sper ca si suficient de intelegatoare cu tine , incat sa iti permita sa-ti onorezi responsabilitatile pe care le ai din postura de persoana publica… Felicitari!”, „Sa va ajute Dumnezeu sa va întăriți relația pe viață si sa nu se găsească nimeni si nimic care sa producă vreo fisura cat de mica. De aici de la malul marii, va doresc, toate pânzele sus!”, „Marian Godina, asta este consecinta faptului ca ai luat-o in plimbarea romantica de aseara pentru a gasi vauxhall-ul? Sa fie intr-un ceas bun si felicitari!”, „Hhaahhaaaa, ma bucur cand si voi barbatii recunoasteti ca sunteti infailibili :)))))))))))))). Dat fiind zise, va urez o viata frumoasa, fericita si cu cat mai multe… realizari / copii:)))”, „Iata si motivul pentru care nu aveai somn aseara… 🙂 Ei , ma bucur ca ai gasit un om deosebit ca tine! Cred ca iti doreai demult….desi tot postai tu acea glumita 🙂 Sa fiti super extra mega fericiti si abia asteptam poze de la.nunta si daca divulgi locatia nuntii..sa nu te superi daca mai apar niste fani neinvitati sa te felicite… :)”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de poliţist.

Citeşte şi Poliţistul Marian Godină va publica o carte pentru copii