Marian Godină va deveni tată. Cel mai cunoscut poliţist al ţării a postat o poză cu cătuşe accesorizate cu o suzetă: „Am vorbit cu bărzoiul şi o să ne aducă o fetiţă”

Marian Godină va deveni tată. Cel mai cunoscut poliţist al ţării a anunţat evenimentul pe Facebook, în stilu-i caracteristic: a postat o poză cu cătuşe accesorizate cu o suzetă.

15 ian. 2022, 22:32
Marian Godină va deveni tată. Cel mai cunoscut poliţist al ţării a postat o poză cu cătuşe accesorizate cu o suzetă: „Am vorbit cu bărzoiul şi o să ne aducă o fetiţă”

Marian Godină va deveni tată. Vestea i-a bucurat nespus pe urmăritorii poliţistului-scriitor, astfel încât, în doar trei ore, l-au „binecuvântat” cu aproape 25.000 de reacţii şi aproape 3.000 de comentarii  de felicitare.

Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el„, a scris Godină pe Facebook.

Citeste si Marian Godină, dezvăluiri şocante. A fost luat de Ion Iliescu, de la o serbare: „Mi-au pus o bentiţă la ochi, să nu văd unde mă duc”

Printre cei care i-au transmis gânduri bune s-au numărat jurnaliştii Lucian Mîndruţă şi Vitalie Cojocari, protestatarul rezist Marian Rădună şi PNL-istul Sebastian Burduja.

Citeste si Marian Godină o critică dur pe Flavia Groşan: Din disperare, lipsă de educație, aşa cum i se spune prostiei pure, ar putea exista atâţia oameni care şi-ar lăsa vieţile pe mâna ei!

Marian Godină, devenit cunoscut după ce a făcut mai multe dezvăluiri despre corupția din Poliție, s-a căsătorit în 2018 cu Georgiana. Cei doi au făcut nunta pe 19 mai, nașii lor fiind Traian Berbeceanu, fost prefect al Capitalei și fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia, și soția lui.

Meghan Markle va fi invidioasă”, a scris polițistul în ziua nunții, fiind aceeaşi zi în care Prințul Harry şi Meghan şi-au unit destinele.

Marian Godină va deveni tată. 6 ani, diferenţa de vârstă între el şi soţia lui

Între cei doi este o diferență de vârstă de şase ani, iar de fiecare dată când polițistul postează o fotografie cu soția lui, internauții țin să facă comentarii răutăcioase cu privire la faptul că ea pare mult mai tânără decât el. Fost polițist rutier, actual membru al forțelor de intervenție rapidă din cadrul Poliției Brașov, s-a enervat atunci când o doamnă i-a reproșat pe Facebook că soția lui, Georgiana, pare minoră.

Probabil arată mai tânără pentru că nu e plină de venin și răutate”, i-a răspuns polițistul doamnei indiscrete în august 2019. 27 de ani are acum Georgiana.

Din tablourile de familie publicate în mediul online nu lipsesc cei doi câini, pisica și exotica alpaca Pablo.