Marian Munteanu s-a înscris oficial în PNL

Marian Munteanu este oficial membru al Partidului Naţional Liberal. Fostul lider al studenţilor din anii 90 va reprezenta PNL în lupta pentru Primăria Capitalei.

15 apr. 2016, 10:52
Marian Munteanu s-a înscris oficial în PNL

În ciuda scandalului monstru din jurul candidaturii sale la Primăria Generală din partea liberalilor, Munteanu merge mai departe cu planul său şi acum a devenit oficial, membru al partidului.

Scandalul generat de candidatura lui Marian Munteanu provoacă reacţii la Cotroceni. Preşedintele României nu a propus, nu a susţinut şi impus conducerii PNL aceasta candidatură, anunţă Administraţia Prezidenţială.

„Preşedintele României nu a propus, susţinut şi nu a impus conducerii PNL candidatura domnului Marian Munteanu. Preşedintele nu este implicat în niciun fel în această desemnare. Decizia susţinerii domnului Munteanu aparţine strict conducerii PNL în urma propriilor evaluări”, a precizat Administraţia Prezidenţială.

Precizarea vine în contextul în care au existat speculaţii potrivit cărora preşedintele Klaus Iohannis a avut luni o întâlnire cu o delegaţie PNL, înainte de desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat PNL la Bucureşti.

Copreşedintele Alina Gorghiu a relatat ca şeful statului a fost informat de liderii PNL în legatură cu noul candidat al partidului pentru Primaria Bucureşti, Marian Munteanu.