Marian Neacşu, atac la Dragnea: "Oricine are curajul să se opună ideilor Liderului Maxim este minimalizat"

Publicat: Marţi, 12 Februarie 2019 16:59 // Actualizat: Marţi, 12 Februarie 2019 17:03 // Sursa: romaniatv.net

Fostul secretar general al PSD Marian Neacşu spune că a plecat din PSD întrucât sub actuala conducere "partidul se îndreaptă spre disoluţie". "(...) de o bună bucată de vreme, orice dezbatere de idei în PSD a fost suprimată, iar oricine are curajul să se opună ideilor Liderului Maxim este minimalizat, ridiculizat, calomniat şi, în cele din urmă, anihilat din punct de vedere politic", afirmă el.

Foto: curierulialomitean.ro

"Am luat decizia să mă alătur echipei PRO România, conştient fiind că aici este singurul loc în care se poate face, în momentul de faţă, politică social-democrată autentică, orientată spre oameni şi nevoile lor", afirmă Marian Neacşu, într-o declaraţie de presă transmisă marţi.

El spune că nu i-a fost uşor să părăsească PSD, după mai bine de 20 de ani, dar are convingerea că "sub actuala conducere partidul se îndreaptă către disoluţie".

"Tuturor celor care se vor grăbi să catalogheze gestul meu drept un act de trădare le voi reaminti că, înainte de a face acest pas, am parcurs toate căile statutare în interiorul partidului. Din păcate însă, de o bună bucată de vreme, orice dezbatere de idei în PSD a fost suprimată, iar oricine are curajul să se opună ideilor Liderului Maxim este minimalizat, ridiculizat, calomniat şi, în cele din urmă, anihilat din punct de vedere politic. Cu tot regretul pentru mulţi dintre colegii cu care am dus, umăr la umăr, importante lupte politice de-a lungul acestor ani, nu mai pot fi părtaş la aşa ceva!", adaugă Neacşu.

Fostul secretar general al PSD Marian Neacşu s-a înscris în Pro România şi va coordona campania partidului pentru alegerile europarlamentare din luna mai, anunţa, luni, Victor Ponta într-o emisiune la TVR1.

„Astăzi, toată ziua, ne-am concentrat pe partea de organizare (pentru alegerile europarlamentare - n.r). De aceea şi pe domnul Marian Neacşu astăzi l-am anunţat şef al campaniei", a precizat liderul Pro România.

Victor Ponta a confirmat din nou că el va deschide lispa partidului la alegerile europarlamentare.

Comitetul Executiv al PSD a votat, în 5 noiembrie, pentru excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi a lui Marian Neacşu. Adrian Ţuţuianu şi-a anunţat în 21 ianuarie înscrierea în Pro România.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Liviu Dragnea Marian Neacşu Pro Romania PSD victor ponta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8419
RON
02 Jun
noapte 7 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H