Marian Nistor dă de pământ cu colegii de breaslă care se plâng de viaţa grea: „Un artist adevărat trebuie să-și țină fruntea sus. E destulă tristeţe în lume să mai venim și noi să umplem tristețea asta. E o reclamă proastă”

Marian Nistor este complet împotriva lamentărilor publice ale colegilor săi de breaslă. Solistul trupei Savoy este de părere că menirea artiştilor este aceea de a descreţi frunţile oamenilor, şi nu de a-i întrista şi mai mult.

29 mart. 2023, 10:20

Marian Nistor îşi păstrează energia pozitivă în pofida problemelor cu care se confruntă, fie ele de sănătate, financiară sau de altă natură. Artistul crede cu tărie că vedetele care vin cu problemele lor în faţa publicului sunt „nişte amatori”, pentru că menirea lor este cu totul alta, aceea de a bucura sufletele românilor, de a le transmite energie pozitivă.

Marian Nistor, critici dure la adresa colegilor de breaslă care se plâng de viaţa grea

Mie nu-mi place să mă vait. Un artist adevărat trebuie să își țină fruntea sus. Eu nu mă plâng nici de bani, nici de alte lucruri. Eu dacă aș fi internat unde am mai fost, nu chem repede presa să mă filmeze. Domnule, să mă vadă lumea la spital! E oricum destulă tristețe pe mapamond să mai venim și noi artiștii să umplem tristețea asta. Asta e o reclamă proastă, eu nu îmi fac reclamă cu așa ceva. Cine face asta, spun atât: Niște amatori!

Dacă-s amatori, eu nu am ce să le fac. Eu îmi văd de treaba mea. Am tonusul perfect. Mai am puțin și voi scoate și un volum de poezii, al șaptelea volum. Nu pot să îți zic acum când se lansează, încă mai lucrez la el, dar sunt niște versuri frumoase. Mai trebuie să găsim apoi și sponsor, mai e un pic de treabă”, a spus Nistor pentru FANATIK.

Solistul Savoy nu renunţă la viaţa din Capitală

Marian Nistor îşi petrece mult timp la ţară, în comuna Axintele din județul Ialomița, dar nu are de gând să abandoneze Capitala! Cântărețul are multe proiecte în plan, printre care se numără cel de-al șaptelea volum de poezii, versuri la care încă lucrează.

În plus, în această perioadă este ocupat cu filmările speciale pentru Paște.

Sunt plecat prin țară, vrem să rezolvăm niște filmări. Cum să mă mut, domnule, din București? Avem acolo, la țară, un loc, unde mai petrecem timp, dar cum să mă mut din Capitală? Păi, da ce am făcut? Am terminat de tot cu profesia? Nici pomeneală!”, a declarat Marian Nistor pentru FANATIK.