Marian Oprişan a rămas fără permis. Preşedintele CJ Vrancea a pierdut procesul cu poliţiştii din Bacău

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a rămas pieton timp de trei luni, după ce a pierdut procesul prin care contesta reţinerea permisului pentru depăşirea vitezei legale într-o localitate. Acesta a depăşit limita de viteză în august 2014 când a fost prins cu o viteză de peste 100 de km pe oră în localitate.

19 feb. 2016, 20:49
Marian Oprişan a rămas fără permis. Preşedintele CJ Vrancea a pierdut procesul cu poliţiştii din Bacău

Tribunalul Bacău a respins ca neîntemeiat apelul prin care preşedintele CJ Vrancea a constestat procesul verbal din 3 august 2014, prin care un echipaj al poliţiei rutiere din judeţul învecinat l-a prins cu o viteză superioară limitei maxime pentru respectivul sector de drum, scrie www.ziaruldevrancea.ro.

Marian Oprişan circula cu o viteză de peste 100 de kilometri pe oră, într-o localitate din Bacău.
Acesta a contestat însă procesul verbal întocmit pe raza comunei Nicolae Bălcescu. În fază de fond, la prima instanţă, soluţia a fost similară celei pronunţate azi de Tribunalul Bacău.

La momentul respectiv, Marian Oprişan a declarat pentru MEDIAFAX că a contestat procesul-verbal de contravenţie întrucât „nu corespunde realităţii” şi că nu a depăşit limita legală de viteză.

„Am contestat în justiţie procesul-verbal de contravenţie întrucât nu corespunde realităţii. Era noapte, în jurul orei 02.00, eram în afara localităţii şi nu am depăşit limita legală de viteză. Dar m-am supus regulilor organului de poliţie, aşa cum trebuie să facă toţi cetăţenii normali ai acestei ţări”, a spus atunci Oprişan.