Marian Oprişan: Aştept ca preşedintele Iohannis să se implice cu toată puterea şi cu toată forţa

Şeful CJ Vrancea, social-democratul Marian Oprișan, a declarat, joi, că el aşteaptă ca președintele României, Klaus Iohannis, să se implice "cu toată puterea și cu toată forța în procesul de decizie instituționalizat și politic".

06 aug. 2015, 14:14
Marian Oprişan: Aştept ca preşedintele Iohannis să se implice cu toată puterea şi cu toată forţa

Marian Oprişan a oferit o primă reacție, după ce președintele UNPR, Gabriel Oprea, a lansat o invitație la dialog către toate partidele politice în vederea găsirii unei soluții pentru Codul Fiscal.

„Soluții adoptate în consens pe marile teme naționale, economia, agricultura, justiția, securitatea națională, viața cetățenilor României, infrastructura, în România trebuie să vedem realitatea. Până nu vom înțelege care sunt soluțiile bune pentru români, pentru România, politicile instituționale, nu avem cum să vorbim despre o viață mai bună pentru români”, a declarat Marian Oprișan pentru PSnews.ro.

Marian Oprișan a declarat  totodată că așteaptă o implicare din partea șefului statului.

„O precizare mai fac. Eu aștept inclusiv de la domnul președinte al României, Klaus Iohannis, să se implice cu toată puterea și cu toată forța în acest proces de decizie instituționalizat și politic”, a conchis Marian Oprișan.