Marian Oprişan, despre cazul lui Dragnea: Este victima propriilor decizii. Nu înseamnă că acest lucru e drept

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, luni, la sediul PSD, că Liviu Dragnea este "victima propriilor decizii". Astfel, Oprişan a făcut referire la modificările aduse statutului partidului care impune ca membrii condamnaţi să demisioneze din funcţii.

18 mai 2015, 08:43
Marian Oprişan, despre cazul lui Dragnea: Este victima propriilor decizii. Nu înseamnă că acest lucru e drept

Marian Oprişan a criticat măsurile impuse tocmai de Liviu Dragnea şi Victor Ponta.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, la sediul PSD: Pentru mine demnitatea este mai importantă decât orice funcţie

„Când am spus că nu trebuie încălcate principiile, pentru că aşa e normal într-o ţară democratică, unii colegi de-ai mei nu au fost de acord. Iata consecinţa! Atunci când încalci principii trebuie să accepţi şi lucruri nedrepte din acest punct de vedere (…)

Este vorba despre principiul de nevinovăţie şi decizia consiliului naţional al PSD care a adoptat asemenea măsuri„, a precizat liderul PSD Vrancea, referindu-se la principiul prezumţiei de nevinovăţie, care teoretic este valabil până la o condamnare definitivă.

Întrebat dacă Liviu Dragnea este victima propriilor sale decizii din partid, Marian Oprişan a răspuns: „Evident, dar nu înseamnă că acest lucru e drept”.

Totodată, îNtrebat dacă Dragnea rămâne preşedinte executiv al PSD, Marian Oprişan a precizat că partidul trebuie să-şi respecte principiile.

„Din punctul meu de vedere orice partid serios, aşa cum este şi PSD, trebuie sa respecte principii şi să nu comită erori„, a conchis liderul PSD.

Citeşte şi: Victor Ponta: Am înţeles condamnarea lui Liviu Dragnea ca pe o condamnare a tuturor

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție l-au condamnat vineri pe ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, la un an de închisoare cu suspendare în dosarul „Referendumul”, cu un termen de încercare de trei ani.