Marian Vanghelie, declaraţii HALUCINANTE despre scandalul în care este implicată soacra sa

Marian Vanghelie nu poate să stea departe de scandalul în care este implicată soacra sa Lidia Niculescu Mizil, care e la un pas să fie evacuată din vila RAPPS. Fostul primar susţine că soacra lui se poate descurca şi singură şi că nu are nevoie de ajutorul său financiar. 

09 feb. 2016, 17:11
Marian Vanghelie, declaraţii HALUCINANTE despre scandalul în care este implicată soacra sa

Scandalul dintre stat şi soacra lui Marian Vanghelie ia amploare. La un pas să fie evacuată din vila RAPPS în care locuieşte, Lidia Niculescu Mizil se plânge în instanţă că i s-a calculat o chirie prea mare. Rapps vine însă cu documente care arată că Lidia Niculescu Mizil a plătit în 8 ani de zile doar 8000 de euro.

În tot acest timp, Marian Vanghelie susţine că evacuarea soacrei nu ar fi o problemă:

Toţi care erau chiriaşi la RAPPS evident că aveau un contract cu o anumită sumă şi se judecă pe diferenţa de sumă, chiria care a avut-o în contract este la zi, ca să ştiţi. Se judecă pe diferenţa care s-a mărit preţul aşa absurd peste noapte de 6, 7 ori. După ce se vor încheia cele 5 procese se va stabili care este cuantumul sumei, acum este o sumă aşa pusă pur şi simplu, din condei, facută din contabilitate. Deci ne judecăm pe sumele respective, iar apoi se vor achita, dacă cumva se va pierde va trebui de achitat toate sumele. Dar aici este problema, nu ca nu s-a vrut sa se achite, ci pentru că considerăm că nu este, suma aceea nu trebuia de achitat…Nu asta este o problemă, soacră-mea se descurcă singură, este o femeie matură, nu are nevoie de mine, nu. Ce se va întâmpla, se va întâmpla, asta este viaţa„, a declarat Marian Vanghelie.