Marian Vanghelie îl ATACĂ pe Ponta: Este un rău pentru partid. Alegerea lui Dragnea, un câştig

Marian Vanghelie crede că alegerea lui Liviu Dragnea la şefia interimară a PSD este "un câştig" pentru partid. Vanghelie îl atacă dur pe Victor Ponta, spunând că acesta a fost "un rău" pentru PSD.

23 iul. 2015, 07:43
Marian Vanghelie îl ATACĂ pe Ponta: Este un rău pentru partid. Alegerea lui Dragnea, un câştig

Marian Vanghelie a comentat, joi, alegerea lui Liviu Dragnea ca preşedinte interimar al PSD.

„Cred că este un câştig pentru PSD, în primul rând schimbarea domnului Ponta. Plecarea domnului Ponta şi a domnului Ghiţă şi a scăpa ca domnul Oprea să mai tină PSD în mână, ăsta e un mare câştig pentru PSD. 

Îi felicit pe toţi că au reuşit să facă echipă. Chiar şi Valeriu Zgonea a reusit să fie alături de Dragnea si să facă echipă cu el să schimbe ce a fost mai rău în ultimii 10 ani la PSD. Nu a existat niciodată aşa ceva„, a spus Vanghelie. 

CITEŞTE ŞI LIVIU DRAGNEA este noul preşedinte al PSD. Congresul va avea loc în noiembrie VIDEO

Vanghelie a adăugat că nu a avut niciun rol în alegerile de miercuri de la PSD.

Nu m-a interesat in acest moment sa influențez nicio decizie. Inseamnă că tot ce m-am bătut eu in acesti ani…  că şi oamenii din PSD gândeau la fel de mine, dar le era frică. Prin vot s-a demonstrat că gandeau la fel ca mine, ca Victor e un rau pentru partid, dar nu aveau puterea se să exprime (…) La vot pleci acasa daca nu stii sa te comporti cu oamenii”, a precizat edilul, care a refuzat să spună daca ia în calcul o revenire în PSD.

Întrebat dacă intenţionează să mai candideze la viitoarele alegeri locale, Vanghelie a spus: „Haideţi să vedem ce zic oamenii şi sa vedem cum consideră oamenii toate lucrurile care s-au intamplat. Cel mai important e să vedem părerea oamenilor… Dacă vreau să fac ceva, mă interesează ce cred oamenii”.