Marian Vanghelie: „Liviu Dragnea a pus PSD pe TAVĂ exact celor care doresc să-l aibă pe tavă”

Marian Vanghele a declarat, joi, că Liviu Dragnea este "cel mai bun preşedinte" pe care l-a avut vreodată PSD, spunând că acesta nu a făcut altceva decât să pună partidul "pe tavă exact celor care doresc să-l aibă pe tavă".

19 nov. 2015, 10:00
Marian Vanghelie: „Liviu Dragnea a pus PSD pe TAVĂ exact celor care doresc să-l aibă pe tavă”

Marian Vanghelie a comentat, joi, poziţia PSD privind instalarea cabinetului Cioloş.

„Dl Dragnea este cel mai bun presedinte pe care l-a avut PSD pana acum vreodată. În toate sensurile. A scos PSD de la guvernare si l-a pus pe tava exact celor care il doresc să-l aibă pe tavă. L-a pus pe tavă, el e bine multumit, toate lucrurile sunt bune. (…)

Eu am o părere bună despre dl Cioloş, ca om aşa. Dar ceea se intampla azi cu acest guvern tehnocrat nu va ajuta România. În perioada următoare o va incurca. Nu se poate conduce o ţară cu un Guvern tehnocrat (…) Ne vom da seama că până la urmă tot cu clasa asta politică, aşa ciudată cum e ea,  trebuie sa mergem mai departe„, a spus Vanghelie. 

Pe de altă parte, Vanghelie a precizat că măsura preventivă nu îşi mai are rostul în cazul său.

Motivarea o face, o fac avocaţii. (…) Nu îşi mai are rostul măsura preventivă, are şi ea o limită. Deja timpul s-a scurs. Nu mai sunt motivaţii pertinente pentru a menţine măsura preventivă (…) Marea majoritate în cazul meu, doresc să stea în arestul preventiv. Pe mine nu mă interesează pentru ca eu nu cred ca pentru Revelioane,  pentru apă minerală şi pentru altele trebuie sa fiu condamnat. De aceea şi vreau să ies afară, nu mă simt vinovat”, a arătat Vanghelie.

CITEŞTE ŞI Incendiu Colectiv. Vanghelie îi ia apărarea lui Piedone: Legea nu îi obligă pe edili să ceară autorizaţia ISU