MARIAN VANGHELIE, petreceri de lux cu sacoşe de bani şi lăutari. Dezvăluiri din dosar

Un om de afaceri, audiat în dosarul de corupţie al lui Marian Vanghelie, l-a turnat pe fostul primar al sectorului 5. Potrivit acestuia, la petrecerile sale, Vanghelie învârtea sacoşe cu bani despre care procurorii spun că ar fi fost şpagă, informează România TV.

04 iun. 2015, 06:35
MARIAN VANGHELIE, petreceri de lux cu sacoşe de bani şi lăutari. Dezvăluiri din dosar

Potrivit România TV, la dosar există mai multe declaraţii date împoriva lui Marian Vanghelie. Una dintre acestea aparţine unui om de afaceri care s-a ocupat de organizarea unei petreceri a edilului.

„A organizat pentru Marian Vanghelie un revelion. Aceştia s-au înţeles ca o mare parte din mâncare şi băutură să fie adusă de Marian Vanghelie, el să asigure doar apă de băut. M.T. declară că a venit o maşina cu multe sticle de vin, ştie că erau foarte bune şi „ce e bun e şi scump”.

„M.T. nu a participat la acel revelion, sarcinile au fost lăsate pe seama lui I., el putând fi cel care poate da relaţii despre sacoşa cu bani despre care s-a vehiculat că a ajuns acolo în seara respectivă. M. Vanghelie a fost însoţit în acea seară de iubita lui, Oana Mizil, iar în acea seară a cântat Cornelia Catanga împreună cu soţul ei.”, sunt declaraţiile date în faţa procurorilor.

CITEŞTE ŞI Marian Vanghelie rămâne în arest. „Nu s-a întâmplat nimic! E o poveste! O să vedeţi când ies afară!” VIDEO

Marian Vanghelie se află în arest de pe 14 martie fiind acuzat de procurorii DNA pentru spălare de bani, abuz în serviciu și luare de mită, fapte săvârșite din 2007.