Mariana Cojocaru dezvăluie cele mai compatibile zodii: „Pasiunea lor este dincolo de ceea ce putem să ne închipuim noi”

Mariana Cojocaru dezvăluie cele mai compatibile zodii. Între unii nativi există o atracție foarte mare, ceea ce se întâmplă între ei este dincolo de orice poate să își închipuie oricine, spune astrologul.

11 iul. 2023, 17:50
Mariana Cojocaru dezvăluie cele mai compatibile zodii: „Pasiunea lor este dincolo de ceea ce putem să ne închipuim noi”
Mariana Cojocaru dezvăluie cele mai compatibile zodii

Mariana Cojocaru dezvăluie cele mai compatibile zodii. Se pare că Berbecul se potrivește cu doi nativi. Este vorba despre Leu și despre Săgetător. Sunt zodii de foc, iar atracția dintre ei întrece orice fel de așteptare.

Berbecul se potrivește cu Leul, două zodii de foc. Este mai mult decât o pasiune clasică, pentru că discutăm despre planete în exaltare. Planetele în exaltare țin mai mult decât o compatibilitate clasică. Sigur, are și o energie profundă. 

Și cu Săgetătorul se înțelege bine. Au o energie răvășitoare. Când se întâlnesc dărâmă munții. Pasiunea lor este dincolo de ceea ce putem să ne închipuim noi. Au un limbaj al lor”, a declarat astrologul, la Prima TV.

Citește și: Horoscop iulie 2023, cu Mariana Cojocaru. Final de lună cu blocaje karmice pe destinul unor zodii. Atenţie la conjuncția Lilith-Marte şi Venus retrograd

Mariana Cojocaru dezvăluie care sunt cele mai compatibile zodii

Alte două zodii compatibile sunt Scorpionul cu Vărsătorul. Ambii nativi reușesc să aibă o atracție ieșită din comun. „Există o atracție dincolo de ceea ce putem să percepem. În Scorpion există un Uranus în exaltare, planeta Vărsătorului.”, a mai adăugat Mariana Cojocaru.

În ceea ce îi privește pe nativii din zodia Taur și Gemeni, Mariana Cojocaru spune că aceștia sunt impresionați de anumite zone ale corpului. Astfel, în cazul Taurului este vorba despre gât, iar la Gemeni, punctele sensibile sunt mâinile și umerii. Acești nativi sunt atrași de inele de pe mâini, dar și de o piele hidratată.

Racul pe de altă parte este atras de persoane mai în vârstă. Vor să regăsească spiritul matern. Totodată, zona decolteului este cea mai tentantă pentru el. În cazul Leilor, dincolo de atracția pentru Berbeci, aceștia sunt atenți la părul unei persoane, dar și la ochi, care trebuie să fie de pisică.

O zodie mai pretențioasă este Fecioara. Ei sunt ipohondri, drept urmare, vor pune preț pe igienă, dar și pe aspectul anumitor părți ale corpului.

Fecioara trebuie să țină foarte mult la igienă. Ea în general este ipohondră. Fiind așa, ea va avea grijă din cap până în picioare și cum arată și cum mănâncă. Pielea este punctul ei forte și încheietura mâinilor, care trebuie să fie foarte fină și foarte sensibilă. Pune preț pe picioare, pe călcâie, pe unghiile de la picioare.”, precizează Mariana Cojocaru.

Balanțele sunt atrase de spate, mai exact de coloana vertebrală, în timp ce Scorpionul e ghidat de chimia care există între el și altă persoană. Săgetătorul pe de altă parte este cea mai aventurieră zodie. E atentă însă la detalii, iar zonele sensibile sunt șoldurile și coapsele.

Capricornii sunt una dintre cele mai cuminți zodii. Acești nativi sunt atrași de o persoană care poartă o ținută clasică, cât se poate de simplă. La polul opus este Vărsătorul, compatibil cu Scorpionul. Acesta vrea caută doar lucruri ieșite din comun la o persoană.

În cazul Peștilor, zona sensibilă o reprezintă tălpile, dar și picioarele. Masajul la nivelul membrelor inferioare îi poate da peste cap pe acești nativi.