Maria Dragomiroiu, mai sexy ca la 20 de ani. Interpreta de muzică populară, ipostaze incendiare în apele mării

La 66 de ani, Maria Dragomiroiu ar putea stârni cu uşurinţă invidia fetelor de 20 de ani. Şi asta pentru că are o siluetă desăvârşită, un păr spectaculos şi o atitudine rar întâlnită.

15 ian. 2022, 21:48
Maria Dragomiroiu, mai sexy ca la 20 de ani. Interpreta de muzică populară, ipostaze incendiare în apele mării

Recent, Maria Dragomiroiu a postat pe Facebook o serie de fotografii de la mare, în unele dintre acestea apărând alături de soţul ei, dar şi alături de colega de scenă Mioara Velicu. Aerul adolescentin care emană din poze nu este deloc greu de remarcat.

Maria Dragomiroiu, ipostaze sexy pe plaja din Miami

13 ianuarie 2022, la plajă în Miami!”, a scris Maria Dragomiroiu în dreptul pozelor postate pe Facebook.

Maria Dragomiroiu a absolvit Liceul Ion Luca Caragiale din București. Având o voce deosebită, cu un amplu registru vocal și fiind posesoarea unei tehnici excelente, de solistă de muzică clasică, Maria Dragomiroiu a fost comparată, mai ales la începutul carierei, cu Maria Tănase.

În anul 2006 a absolvit Facultatea de Muzică Spiru Haret. A fost angajată ca solistă a Orchestrei Alunelul Teleorman (1983-1985), solistă a Orchestrei Vâlceanca din Râmnicu Vâlcea (1985-1989) și Ansamblul Calusul din Scornicești (1989), dar și solistă a Orchestrei Doina Argeșului din Pitești (1990-1993).

Citeste si Ceaiul-minune pe care Irina Loghin îl bea în fiecare dimineață. E recomandat pentru orice boală și te menține în formă: E cel mai bun!

În 2004, artista a primit de la Președintele României Ion Iliescu Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, Categoria D – „Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”. Este cetățean de onoare al Municipiului București din decembrie 2019.

Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul prin care își întreține vestita podoabă capilară. Metoda „morișca” e obligatorie

Maria Dragomiroiu a dezvăluit metoda prin care își întreține celebra podoaba capilară.

Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu dușul așa pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, și puțin șampon ca să se facă puțină spumă. Apoi torn puțin șampon în mână, asta e poziția cu capul în jos la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi punem puțin balsam tot în lighean și îl înmuiem. Apoi, ca să-l uscăm facem morișca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des. Din cauza acestei moriști, eu nu am spondiloză cervicală. La început ai putea să amețești, dar devine o obișnuință în timp. Procesul durează 40-45 minute. Nu mă spăl cu același șampon, îl schimb mereu”, a explicat Maria Dragomiroiu.